-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snono7
csendes tag
válasz
kasata91 #2260 üzenetére
Szia!
Nem igazán értek veled egyet...
Én csak tapasztalatokra vagyok kiváncsi, hátha van valakinek ilyen - olyan tokja és megosztja a véleményét, ami alapján majd én is eltudom dönteni hogy végül melyiket választom. De nem csak tokban bármi másban.Az én S7 Edgemen - hivatalosan 2 méterig ütésálló tokom van, kb másfél méteről sikerül leejtenem (szekrényből esett ki) nem láttam hogy esett csak miután lenéztem a foldre összevissza dobálta magát...járócsempén, mivel hajlitott kijelzős gondoltam magamba ennek annyi.... mert én sem hiszek a tokokban.
És képzeld egy hajszál karcot nemtaláltam es a toknak sincs nyoma, mázlim volt hogy egy jó tokot vettem hozzá, bocsi az offért, de már bánom hogy leírtam...
Szép napot
-
snono7
csendes tag
-
snono7
csendes tag
Sziasztok!
Még valamit, az Extreme Digitál megbizható bolt? -érdemes ott venni telefont?
-jelenleg ez a készülék 105 ezerről 95 ezer ft - 2 év gyártói garival!
-
snono7
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek! (Google barátom nem sokat segített vagy csak én voltam béna)
Ilyen telót szeretnék venni Muternak és ehhez szeretnék ütésálló tokot venni ami kb 2méter magasságból védi a telót/kijelzőt.
Az S7 edgemhez van, simán találtam.
Ha valaki tudna segíteni nekem az légyszi linkeljen ide, előre is megköszönöm!
Lehetőleg magyar boltokban az ebay féléket hagyjuk!Köszi!!!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest