Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Sziasztok! Véleményeket szeretnék kérni! Érdemes redmi 9-ről A51-re váltani. A redmi 9 papíron erősebb. Az A51-nek mennyi a kijelző ideje, meg van a 8-10 óra? Valamint mennyire stabil a készülék? Előre is köszi!
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
csacsi67 #1097 üzenetére
"Jól hangzik"
Pár érdekesség lesz azért benne: Dupla koppos kijelző altatás, widgetek a lezárt kijelzőn, az értesítési központ üzenet csoportosítása, stb...
Viszont ahogy nézem a sötét módban több lett az áttetsző elem és kevesebb az igazi fekete így ez a beállítás kevésbé fogja az aksit kímélni.
-
csacsi67
addikt
felraktam a 11 -et akadozás ugyan ugy megmaradt pár változás a beállitásokban.Majd ha időm engedi tüzetsebben mnegnézem .
-
gada00
aktív tag
válasz
Namelesske #1094 üzenetére
Hát .... nem lehet tudni mikor készül a kép, kép nem akkor készül amikor jön a fényképezéseffekt utána meg a hang...... jelenet optimalizáló kikapcsolása picit segít de......
-
Namelesske
addikt
Nekem a kamera új magaslatokba emelkedett a januári frissítéssel. Most már ha lövök egy fotót, akkor a videó felvétel hangja szólal meg lefagy majd lő egy fotót másodjára
Már kitöröltem az alkamazás adatokat frissítés után, hátha jobb lesz még nem sikerült azóta újra reprodukálni a bugot szóval talán lesz olyan szr mint korábban volt
-
cinemazealot
addikt
-
lordcoyote
csendes tag
Köszönöm!
-
olahdave
tag
Sziasztok!
A Samsung Daily-t le lehet cserélni a Google megoldására? -
gada00
aktív tag
válasz
lordcoyote #1084 üzenetére
Ha vissza olvasol nem találsz elégedett kamerás bejegyzést. ;-)
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Inkább A71.
-
Zeki
nagyúr
válasz
A71
-
lordcoyote
csendes tag
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék venni egy A51-es készüléket, viszont neki a legfontosabb a fényképek/kamera minősége, valamint ne legyen böngészésnél lassú. Szerintetek maradjak az A51-nél vagy legyen inkább az A71?
Köszi!
-
hunfefe
tag
Sziasztok.
Egy kérdés.
Hogy lehet kikapcsolni azt hogy ha jön egy üzenet,pl telekom akkor az megjelenik a hiváslistában.??
Ez a régi telónál nem volt.
Köszi. -
Melack
veterán
Sziasztok! Találkoztatok már olyannal, hogy a Google Pax nem elérhető a telefonon? Tegnap vette feleségem ész Revolutot így használta eddig. Ez most fontos lenne, hogy működne.
-
gada00
aktív tag
ma megérkezett a jan.1 frissítés 4/128-ra
-
TaRka94
senior tag
válasz
Namelesske #1076 üzenetére
Barátnőm meg apum tegnap kapta meg.
-
Namelesske
addikt
Jönni fog a Januári pack valamikor márciusban
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
csacsi67 #1071 üzenetére
Az nem lehet rossz főleg a 8gb ram miatt, csak kár, hogy szürkeimportos. Olyan semmikép nem kéne...
Amúgy az A51 6gb-os verziója is jó lenne ha forgalmaznák hivatalosan itthon is. Ha a huawei mate 10 pro-mból (6gb ram) indulok ki ami a mai napig is vígan elkezel 30 lapot a böngészőben akkor ez az A51 verzió sem lehet rossz.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
cinemazealot #1069 üzenetére
Fényképező vagy kijelző képének felbontása? Végülis simán meglehet, akkor viszont hupszi
-
Zeki
nagyúr
Lehet ebben kicsire venni a képfelbontást?
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Namelesske #1065 üzenetére
Igen ez a szeretlek utállak kapcsolat a legjobb meghatározás rá. Engem is megvett a külső megjelenés plusz nagyon akartam egy One Ui-os telefont, de részben a nagy elvárások miatt nem azt kaptam amit elképzeltem. Fura kettősség mert kell az edge panel, AOD meg a többi szoftveres trükk, de mérgelődök a hozzájuk köthető lassúság miatt.
Na mindegy megtanultam, ha ezek az igényeim akkor nem a középkategóriában kell keresgélnem a későbbiekben.Gondolkoztam, hogy megvárom az A52 sőt az A71-en is agyaltam egy ideig, de felmérgeltem magam egyszer és SE-lett belőle. Hogy megmarad e mellette az 51 azt nem tudom még mert a hártányai mellett előnye is akad azért, többek között a 6.5" amoled kijelző, tárhely stb. de az tény, hogy a kijelzőt és az akksi időt nem nézve az SE alaposan elkalapálja az A51-et.
Igen a természetet leszámítva a zöldülés sehol nem számít szokványosnak
Reméljük orvosolják a problémát. Nekem szerencsére csak szoftveres furcsaságaim vannak IOs alatt + szokni kell, gogy nem android...
-
Namelesske
addikt
válasz
xZer0kidx #1054 üzenetére
Hát nekem eddig 3 FR volt, nagyjából negyedévente mindig eljut addig, hogy használhatatlanná meríti a saját akkuját. A One Ui egy piszok stabil rendszer egy A20E esetében ahol szó szerint mindent kiszedtek belőle. Nagyon szerettem használni, még ha az a telefon potato is volt. Az A40 szintén azt az al verziót használja, teljesen bare-bone. Az A50-is azt használta, azzal se voltak ennyire komoly gondok. Amikor az A51 megkapta a jobb kamerát, edge panelt, meg a többi high end-ebb funckiót akkor kezdődtek a bajok. Azóta meg sokat gyorsultak a SOC-ok hisz az A51 eleve egy régi procit kapott átcímkézve. Vettünk egy 2 éves telefont 150-200% felárral, aminek a procija most tölti a 3. évét persze hogy lassú. (Late 2018)
Na mindegy, ez már ilyen szeretlek utállak kapcsolat marad míg az enyém a telefon. Pedig magamtól többet vártam, de megmondom őszintén most elvakított a modern formaterv. Pedig már akkor tisztában voltam ezekkel, csak azt hittem a One UI hosszútávon azért csak tartósabb mint egy MIUI, de gyakorlatilag ugyanaz.
-
csacsi67
addikt
válasz
xZer0kidx #1054 üzenetére
Szia már a 71 a Telekomnál kifutomodel nem erre a cikkre irtam én , hogy jön z 5g A52,A72 az xda már elég rég szó van rola. A samsung dobája ki a telefonaokat. De ebben magy igazság van
És ne legyenek illuzióink amig a One ui-t elsősorban a csúcskategóriára fejlesztik és alig-alig butítva kiadják a mi készülékünkre addig ez pozitív irányba nem változik.
Természetesen a gyerek 12 proja gyári hibás a zöld hátteres nem tudom ,hogy az Apple miért nem ismeri el. Szerencsére a minivel nekem nem volt idáig semmi gondom ez brutális merülési porbléma sem jött elő 2016 SE akku idöben meg sem közeliti. -
Zeki
nagyúr
Ezen milyen hangrögzítő progival lehet felvenni a telefonálást?
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Namelesske #1052 üzenetére
Atyaég mennyi factory reseten túl vagyok amióta (lassan 1 év) megvan ez a teló. Annyira rossz mindig negatívat írni róla, de szerintem semmit nem ér a reset, sem a rendszeres újraindítás. A főbb problémák amiket te is említesz és én is nap mint nap a kezdetek óta tapasztalok az mindig velünk marad... és bármit is teszünk a 4gb ram 4gb marad.
(oké ezt tudtuk, de a rendszer erőforrás igényét meg nem)
És ne legyenek illuzióink amig a One ui-t elsősorban a csúcskategóriára fejlesztik és alig-alig butítva kiadják a mi készülékünkre addig ez pozitív irányba nem változik.
Nagyon jó a rendszeres és hosszú frissítés amiből a Samsung mérnökei szinte nem vesznek el funkciót, de csak a csúcskategóriában, az alatt kis túlzással átok. És még csak az android 11 következik, mi lesz a 13-al amit elvileg még megkap a készülék?!
És, hogy ne teljesen negatívan zárjam, piszok jó a One ui felület nagyon szerethető, de szerintem nem ezzel a vassal.
-
draco31
veterán
Gondolkoztam ezen a telefonon tesómnak, A9-ről váltana, nekem meg A50 van, de kb. mindenki csak panaszkodik rá ahogy látom. Így el is bizonytalanodtam rendesen.
-
papirzsepi93
tag
Ugyanolyan telefonról beszélünk mikor az A50-esről van szó?
Nekem pl semmi gondom a sebességgel, teszi a dolgát ahogy kell. A kamera is megnyílik egész gyorsan és képet is gyorsan lehet vele lőni. Az akkuidő igen az kicsit kevesebb, mint amire számítottam, de nincs vele gondom, egy napot erősen használva is fixen kibír.
Az app becsukogatás és újratöltés az egyetlen, ami rossz benne, de egyébként elégedett vagyok vele.
Persze a szoftverfrissítés is jöhetne már
Még annyi, hogy kb 2 hete van meg a telefon. -
magyar895
csendes tag
üdv!
Van valakinek javaslata konkrét üvegfóliára amivel működik az ujjlenyomatolvasó?Köszi előre is!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Namelesske #1044 üzenetére
Úgy fos ez a telefon, ahogy van.
Egy Huawei P9 Plus használhatóságban köröket ver rá.
Amikor hívnom kell valakit, kifejezetten idegesít, mert annyit szüttyög, hogy azt várom mikor tárcsáz már. A J5 mint céges teló is sokkal gyorsabb volt. A kamerája mire fotóz... hehe... öreganyám gyorsabb nála. És ez több mint 100 ezer Ft. Brutál rá kéne feküdnie valami teamnek a gyorsításra. -
Namelesske
addikt
válasz
hunfefe #1041 üzenetére
Negyed év biztonsági frissítések nélkül egy 2020-as modellen
Azért az nagyon csicska. a Xiaomi se volt jobb, de legalább gyors volt a Redmi Note 8 Pro és az akkuja is jobban bírta. Kb 2x ennyit ment egy feltöltéssel.
Szóval az a gond, hogy a Microsoft Company portál nevű appot is használja a telefonom titkosított email, céges play áruház meg minden fiszsemfasom rajta van, szerencsétlen telefon olyan mintha két életet élne, mindent a KNOX titkosít a munka fülen, alig bírja betölteni az appokat amikor elfogy a 4 giga ram. Pedig csak egy Outlook van fent jelenleg a céges portálból. Mindent folyamatosan bezár, megnyit, bezár megnyit mert nincs elég RAM, ezért merül mint az állat.
A kamera pedig teljesen mindegy mennyi alkalmazás van a telefonon, 1 másodperc mire felébred a kijelző és 1 másodperc mire betölt a felület. Retek lassú, régen nem volt ilyen. Sőt régen a Céges dolgokkal se volt baj, amikor még megvettem. -
bati1
csendes tag
Nekem is 6gB ramos van, ma jött rá januári frissítés, úgyhogy jönni fog 4gB-os-ra is
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Namelesske #1040 üzenetére
Egyik kollegámnak a 6gb ramos van, nyilván nem európai piacra szánt, de neki januári frissítés van már.
Nekem 2 hétig volt meg, de lecseréltem egy Xiaomi-ra, már ki akartam próbálni egyet, és nem bántam meg, egyedül az amoled hiányzik. Az A51-et is csak azért vettem, mert több év iPhone után akartam kicsit droidozni is (iPhone addig otthon pihen), de a Note 9 cserét nem bánom, ez a telefon marad is szerintem.
-
hunfefe
tag
válasz
Namelesske #1040 üzenetére
Hát a frissités az októberi.
De nekem semmi gond nincs.
2 napig is elmegy és egyáltalán nem lassú.
Igaz nem játszok vele,de minden más szépen teszi a dolgát.
Te nagyon belenyúltál ezek szerint.
-
Namelesske
addikt
Kezdek kicsit frusztrált lenni, hogy a Samsung elkummantott egy negyedévet a telefon életéből és még Februárban is tavaly Októberi frissítésen vagyunk, ráadásul az olcsóbb és régebbi készülékek mind Decemberi és Januári frissítéssel nyomulnak. Valahogy én mindig megszívom ezekkel a középkategóriás telefonokkal, ha a teljesítmény hibátlan lenne nem lenne egy szavam sem, e annyira merül és annyira lassú ez a oneUI 2.5 amióta kijött hogy az már kriminális. Áprilisban megy Jófogásra a telefon az eredeti árának feléért, karcmentesen. Csak járjon le a biztosításom róla.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Namelesske #1038 üzenetére
Nem semmi
-
Namelesske
addikt
Kicsit felhúztam magam:
https://youtu.be/zGLQ9ZRntZo
Nem elég, hogy lassú a telefon, nem kap frissítéseket rendesen, de már a fingerprint is Apple módjára telefonhoz van kalibrálva. Nem cserélhető telefonok között.
-
gada00
aktív tag
Erre mit mondtok?
https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/edgelighting/ -
hunfefe
tag
válasz
pauliboy23 #1033 üzenetére
Hát nekem nem sikerül aktiválni.
Csak aodnotify val megy.
Pedig elvileg minden be van állitva. -
jani70
aktív tag
Üdv!
Hol lehet beállítani hogy ha értesítés jön akkor a zárolt képernyő fel villanyon és kijelezze a szöveget stb, Illetve az ébresztő hangerő hol lehet állítani hogy emelkedő legyen? -
doongoo
addikt
válasz
papirzsepi93 #1024 üzenetére
most nincs nálam a teló, de szerintem volt már azóta egy novemberi biztonsági frissítés is
-
bati1
csendes tag
Nekem is lefagyott a Chrome többször is, én letöröltem és a Chrome Beta-t raktam fel, azzal eddig nem volt gondom.
-
papirzsepi93
tag
Sziasztok!
Lassan egy hete vagyok boldog tulaja egy a51-esnek és eddig tetszik. Király kijelző meg minden pöpec, néha kicsit beakad és gondolkodik, de de melyik középkategóriás nem?
Akkuidőbe meg ugyanazt a másfél napot tudja mint a mi a3asom.
Egyébként szeptemberi frissességű droid van rajta, ez a legújabb?
Illetve tippeket elfogadok mint friss tulaj -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Voltam ma bent a Media Marktba az A51 nem volt kint de az A31 igen! Kellemes készüléknek éreztem egy kis
keserű látvány a vasatagabb káva sáv alulA főnökömnek A50 van annak is van alúl vasagított fekete sáv, az A51-ben már nincs.
-
hunfefe
tag
válasz
pauliboy23 #1020 üzenetére
Igen ezt olvastam én is.
Más készülékeknél is panaszkodnak hogy némely frissités odavág a chrome-nak. -
hunfefe
tag
válasz
Csabi1984 #1019 üzenetére
Igen A51.
Lehet szoftver,mert én akikkel beszéltem erről senki nem panaszkodott.
Jó persze nem erőbajnok,de amiket én korábban olvastam vele kapcsolatban,eddig semmi nem jött elő.
Ma felrakattam egy noname üvegfóliát,és valóban az ujjlenyomat regisztráció kicsit lassabban ment,de a feloldás teljesen vállalható.
Biztos hogy lesznek még javitások,mert megkapja a következő frissitéseket is.
2.5-ös one ui van fent.
2 hónapja olvasok telefon fórumokat,külföldit is,nincs olyan készülék ahol ne lenne valami gigszer.
Még jóval drágább árkategóriában is.
Nekem az számit stabil megbizható legyen. -
hunfefe
tag
Pár napi nyomkodás után is tetszik eddig.
Igen a 71 erősebb de az már nekem túl nagy.
Ami érdekes hogy általában 2 gb ram mindig van szabadon.
Nem akadozik,a kamera is elég nekem.
Valószinű hogy az idő előrehaladtával sikerült optimalizálni a rendszert valamilyen szinten.
Az elállási jog még 10 napig él.
Meglátjuk. -
-
hunfefe
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem van,hogy kipróbáltam a sötét módot és miután kikapcsoltam világosra szürke lett fehér helyett.
Hogyan lehet újra fehérre állitani?
És a másik.
Felemelésre nem kapcsol be a kijelző.
Hol lehet ezeket beállitani?
Köszi előre is.
-
-
QwErTy42
addikt
Sziasztok,
Asszonynak gondolkozunk ezen.
Ha jó áron el tudná hozni a szolgáltatójától, akkor lehet hogy megemelnénk a keretet.
A3 2017-ről váltana.
Abszolut nem power user.Szerintetek vállalható ebben az ársávban?
Huawei meg Xiaomi kiesik nálunk, mert mert.Köszi szépen!
-
Sziasztok, Samsungnal hol találom a SIM névjegyek megjelenítését?
@Csabi1984: AliExpressen vásárolt készüléket itthon nem fognak szervizelni..
ez biztos!
-
Csabi1984
addikt
Akárhogy is a Samsung nagyon rossz úton halad szerintem. Ott van az A50 ami jó készülék és kiad egy A51-et amiről az ember azt gondolja valamivel jobb. Ott van az A41 amiről az ember azt gondolná, hogy nagyobb számozás és jobb, pedig az A31 nagyobb belső tárhellyel rendelkezik. Bár ha megnézzük a TV szegmens részét ott is vannak furcsaságok. Nem, hogy fejlesztenek vagy javítanának inkább butítanak és drágábban adják csak mert "új" kiadású TV
Egy ismerősöm napokban rendelt egy Xiaomi Poco x3 kártyafüggetlen telefont Alliexpresszről amit bevihet itthon is a szervizbe ha baj van de nem is ez a lényeg. Szép jó nagy készülék 6.7" pörgős szoftver de kezelőfelületéhez nehezen tudnék hozzászokni. Valahogy nekem a Samsungé átláthatóbb -
Zeki
nagyúr
Nekem Huawei P9 Plusom van. Kaptam cégesnek egy A51-et, utálom.
Nagy, nem viszi a kisebb kapacitású régi töltő, mire ez elkezdi tárcsázni a kívánt számot, addigra amazon már kicsöng. Fagyni nem fagy, de nem is böngészek rajta. Arra ott a saját telefon. Az sem fagy.
A fotó minőségétől nem vagyom elájulva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy A50 utódja nem sok újdonságot tud felmutatni, de eleve megfelelő alapokra építkezve bizonyos szempontból kiforrottabb és teljesen up to date megoldás lett.
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest