- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez alapján azért közel sem kerül az ennek a 10-szeresébe.
Viszont ezek már szép nagy TV-k,az biztos! Az én ízlésemnek túl nagyok is, ekkora méretnél már valószínű a projektorok felé mozdulnék.
-
aktív tag
A 85" és a 103"-os B&O 3D ledv tv is kapható, és nagyobb, nem értem, hogy miért ez a kereskedelemben megvásárolahtó legnagyobb. Vagy csak én értettem félre valamit, mondjuk azok pont 10szer ennyibe kerülnek (mármint a kisebb)
-
Strezi
őstag
Ugyan már, drága? Ez?
1998-ban ennyi volt egy szaros 42-es philips plazma És hányam megvették ...
Ez szinte ingyen van most ennyiért![ Szerkesztve ]
Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Day 'n' Nite
tag
Hát... ennyiért inkább egy motor ( + a csaj, vagy valami hasonlóan jóféle )
[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Recon666
Közösségépítő
Az a csaj be is takarózhatna avval a tévével akkora.
-
mrhitoshi
veterán
Nem értem mi értelme van egy ilyen batárnak. Ennyi pénzből veszek egy 3D-s projektort + építek magamnak a kertben egy Mozi-t.
De méretileg fantasztikusak ezek a Samu TV-k. Megnéztem párat élőben, és csoda hogy az oldalában elfér egy HDMI, olyan vékony. (igazi torta szeletelő. )[ Szerkesztve ]
PS4
-
veterán
Na azért ez erösen túlzás,egy közepes autó áráért egy tévét,nem hinném,hogy Amerikában is tolonganának érte,vagy bárhol Európában a jobban keresö régiókban.
duree54
-
ZEN1TH
őstag
válasz TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Inkább a TH-152UX1. Bár az már több mint fél tonna
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
he7edik.
addikt
Azt hiszem hétvégén lottózok
Égő szöveg a flém vázon
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ezzel már macerásan szalad el a betörő... Bár ilyen szempontból inkább a Pana 100"-es Plazmája a maga 2,5 mázsájával...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Cadal
őstag
ahh, húú de jó kis csaj... de mi fene számológép van a kezében?? és egyáltalán miről is van szó???
-
EkSYS
senior tag
épp most szereltem fel egy ilyet a konyhában,
te jó ég már csak 17k USD?
ja és még 2-öt veszek a gyerekek szobájába.Eki - az eredeti
-
flexxx2
őstag
Hol az francos távírányító? Csak a csajt látom, meg egy plakátot.
-
bteebi
veterán
A mérete rendben van (bár ekkora mérethez már inkább projektor kellene szerintem). A feature-ök rendben vannak, de az aktív shutter nem a legjobb, az ára meg végképp nem. A távirányítóját pedig inkább nevezzük miniatűr vezetéknélküli billentyűzetnek .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Angel1981
veterán
Klassz ez a méret!
-
Márton
nagyúr
3,5milka?
Ennek töredékéből barkácsolok most éppen egy 3m átlójutEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
wolfman
veterán
Olyan jó lenne egy ilyen méretű TV mindenféle sallang funkció nélkül, csak HD film nézésére koncentrálva.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Loretto
veterán
Sőt egy nagy családi ebéd is fogyasztható róla...
Soirée...
-
Djuree
félisten
ez már ágynak is használható, ezt akarja reklámozni a csaj?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
helkis
veterán
hmmm.. ez a csaj a tv-ben van? akkor asszem ez az a 3D amire vártam..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org