Samsung D9500: íme a kereskedelemben megvásárolható legnagyobb 3D LCD tévé

Hirdetés

Az idei évben a 8-as sorozat tagjai képviselték a csúcskategóriát a Samsung háza táján, de lehetett sejteni, hogy a vállalat még valamit tartogat a tarsolyában. Bár a pletykák csak a második félévre jósolták az új 9-es széria felbukkanását, erre nem kell addig várni, legalábbis Dél-Koreában.

Samsung D9500
Samsung D9500

Az aktív shutteres technológiát alkalmazó, 3D tartalmak megjelenítésére képes készülékben LED háttérvilágítás kapott helyet. 75 hüvelykes méretével ez jelen pillanatban a legnagyobb, üzleti forgalomban is elérhető LCD televíziókészülék a piacon. A Secret Design formatervezési koncepció szerint kialakított eszköz távirányítójára került egy teljes QWERTY billentyűzet, ami nyilván elsősorban a különféle webes tartalmak, illetve applikációk kezelésekor hasznos.

A D9500 természetesen megkapta a konszern idei nagy durranásának szánt Smart TV rendszerét is, amely többek között egy böngészőt is tartalmaz. A 240 hertz képfrissítési rátával dolgozó tévében a fénykibocsátó diódákat 4000 elkülönülő csoportba osztották, amelyek fényereje külön-külön szabályozható. A Skype közvetlen kezelésére is módot adó készülék elméletileg hamarosan a boltokba kerül, és állítólag 17 600 dollárba fog kerülni, ami jelentősen lecsökkenti a potenciális vásárlók körét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés