- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple notebookok
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher82
senior tag
Így van, a 6850 egy kiváló kártya volt (a sok közül). Mostanra a kategóriák "összecsúsztak" az árak totál elszálltak. Értem én a 2K még a 4K gaminget és hogy ezekhez vannak belőve a teljesítményszintek, de ennek komoly ára van szó szerint.
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
snecy20
nagyúr
Kilistáztam árukeresőn mi az ami elérhető mondjuk 35k és 45k között...hervasztó a helyzet.
Van brutál túlárazott GT 1030, meg RX 550... és ennyi...IGP pótlék kártyák.
A valamire is használható belépő kategória GTX 1650-nel és RX 570-nel már simán 60.000 és afelett....Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
BiP
nagyúr
Ok, akkor aki szerint drága a VGA, az vesz magának PS5-öt, vagy SeriesX-et. Oh, wait ...
Pont azért hagyjuk ezt a konzol vs. PC vitát, mert értelmetlen, lásd mi ment ma is.
És egyszerűen nem is VS.
Aki PC-t akar, az vegyen PC-t (ha tud), aki meg konzolt akar, vegyen konzolt (ha tud). End of story.
Mindkettőnek van előnye, hátránya, mindkettőnél megvan, miben alkalmasabb, de összességében egyik sem jobb a másiknál. A konzol egyszerűen és olcsón hoz egy magas szintet, a PC drágább, de sok pénzért több is kihozható belőle, ha valakinek arra van igénye/pénze.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
ez telitalálat ( :
morgyi
vagy nem
amd kénytelen konzol soc-okat tolni gőzerővel
ha a bányászok harapnak az új rtx-ekre az nem mostanában fog alábbhagyniaradebil2
mondjuk úgy, aki le akarja egyszerűsíteni a életét az konzolt vesz
egér+bill párossal teljesen egyetértek fps esetén, kontrollerrel az "muris"
de onnantól, ha az embert nem érdekli az fps - sokan vannak ilyenek -, a legerősebb érv eltűnt a pc mellől
bekapcsolod megy, nem kell neked driverekkel vagy bármivel vesződni
gar lejárta előtt 3 hónappal eladni oszt' venni újat, vagy eleve +2-3 év garral venni - bár sztem érdemesebb inkább gar előtt lepasszolni, és venni egy újat -
még akkor is minimális az értéktelenedési faktora_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aradebil2
senior tag
Hát ja, persze...miért is nem megy akkor mindenki 3060 Ti helyett PS5-öt venni? Ja várjunk csak
Mindig meglesz az a réteg, akinek van igénye az állandó bill+egér kombóra, kizárólag PC-re kijövő (vagy csak ott normálisan játszható) gamekre, vagy nem akarnak mindig az elérhető legnagyobb felbontáson és képfrissitésen játszani. Ahogy Shing is mondta, én a gépemet 2013 elején vettem 150 ezerért, azóta egy videó kártyát cseréltem benne 17-ben (+50-ért egy 1050Ti-t), és tökéletesen tudok vele játszani bármivel amivel szeretnék. CP2077 is futna rajta elvileg minimumom, és ha most nem kerültem volna olyan élethelyzetbe, hogy megtehetem hogy vegyek egy új gépet, akkor még 1-2 évig biztos nem lenne rá szükségem.
Arról már nem is beszélek, hogy milyen extrákat tud adni a PC, ha mondjuk az embernek nincsen smart TV-je, vagy nem akar másik PC-t fenn tartani irodai munkára, home officera stb. Meg arról sem, hogy a húde olcsó konzol ára hogy fog állni 7 év után, amikor majd összeadogatod az összes subscription-öd meg a játékok árát. -
BerserkGuts
őstag
így is a konzol az egyszerűbb embereknek készült és többet is adnak el belőle
annyit se kell tudni hozzá hogy telepítsél bármi bizbazt rá minek ha csak játszani akarsz bekapcsolod és kész12600KF/RTX 4090/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BiP
nagyúr
Jövőre, úgy könnyű jósolni
Jövőre lesz VGA is, normalizáltabb árakon. (nem nem 30k-ért fogják szórni a 3080-akat, mielőtt valaki beleköt, hanem a tervezett árhoz közelebbin, amikor megszűnnek a túlárazást okozó tényezők (hiány, óriási kereslet, karácsony, gyártási-logisztikai gondok).#42 bitblueduck : Jó kérdés, kérdezd a Sony-t, meg MS-t, miért nem gyártanak eleget.
Nem az a helyzet, hogy tonnaszámra ott van, csak valakik felvásárolták, hanem készlet se nagyon jön.#39 .mf : Minden drágább lett. Gondold csak át, mit kapsz ma 31k-ért. Ugye?
Egy mai középkategóriás vga (pl. 1660/Super) sem 31k ma már, 80e alatt szóba se állnak veled a boltban.
Ennek fényében ne várjuk azt, hogy ugyanennyiért fogják szórni a 2080Super sebességű 3060Ti-t.
Sajnos ez van, megdrágult minden, a forint sokat romlott. Emelkedett az árszinvonal. Cserébe (jó eséllyel) valamivel több a fizu is, mint 11éve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA Quadro P4000 8GB GDDR5 4xDP
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Dual RX 6600 XT OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC RTX 3080 Ti AMP Holo 12GB - GARIS
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest