- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Dell asztali gépek
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
-
aradebil2
senior tag
válasz
Imasundaj #416 üzenetére
Nem csak belépő és felsőkategória létezik... eléggé világos, hogy az RTX szériák (2-3000...) még egy ideig a felső kategóriát fogják alkotni (ha nagyon szeretnéd, akkor a középsőtől a felsőig) az 1600-as széria utódai pedig az alsó-középső kategóriát (attól függően, hogy lesz-e a 1030/50-es szériának utódai)
-
aradebil2
senior tag
EVGA-nél már elő lehet jegyeztetni 360 eur+áfáért a 3060Ti-t link
-
aradebil2
senior tag
A "mindig meg lesz az a réteg" kezdetű mondatommal arra próbáltam utalni, hogy a kocagamer az már rég váltott konzolra (meg mobilra...), hogy tolhassa a triple A játékait minden évben. Nem hinném, hogy tömegével játszanának az emberek kizárólag FIFAt (+EA sport játékokat) Witchert, Dark Soulst és hasonlókat PC-n konzol helyett.
-
aradebil2
senior tag
Hát ja, persze...miért is nem megy akkor mindenki 3060 Ti helyett PS5-öt venni? Ja várjunk csak
Mindig meglesz az a réteg, akinek van igénye az állandó bill+egér kombóra, kizárólag PC-re kijövő (vagy csak ott normálisan játszható) gamekre, vagy nem akarnak mindig az elérhető legnagyobb felbontáson és képfrissitésen játszani. Ahogy Shing is mondta, én a gépemet 2013 elején vettem 150 ezerért, azóta egy videó kártyát cseréltem benne 17-ben (+50-ért egy 1050Ti-t), és tökéletesen tudok vele játszani bármivel amivel szeretnék. CP2077 is futna rajta elvileg minimumom, és ha most nem kerültem volna olyan élethelyzetbe, hogy megtehetem hogy vegyek egy új gépet, akkor még 1-2 évig biztos nem lenne rá szükségem.
Arról már nem is beszélek, hogy milyen extrákat tud adni a PC, ha mondjuk az embernek nincsen smart TV-je, vagy nem akar másik PC-t fenn tartani irodai munkára, home officera stb. Meg arról sem, hogy a húde olcsó konzol ára hogy fog állni 7 év után, amikor majd összeadogatod az összes subscription-öd meg a játékok árát. -
aradebil2
senior tag
válasz
UnknownNoob #134 üzenetére
Miért gondolod, hogy az Nvidia nem fejlődik? Nézd már meg hova tűnt az előző gen. csúcsa, a 2080?!
-
aradebil2
senior tag
válasz
UnknownNoob #103 üzenetére
Budget tv is 4k?
Még ha igaz is, a kutya se játszik pc-n 4k-n, full hd-n 60hz-en játszik a "nép'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tovább terjeszkedik lefelé az NVIDIA, most a 400 dolláros árszint alá érkező 3060 Ti mutatkozott be.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest