- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila_26
aktív tag
most is .kdz-t frissítek optimus 2x-re v30b-t
-
takessz
senior tag
Hát T-mobilos telonál semmit sem csinál egy darabig megy aztán megál tegnap sikerült elcsesznem a telod és ma tudtam vissza állitani SmartFlashTool-al ugy hogy nem probálkozok vele mig nem jön hívatalos t-mobilos
-
Ronin-
senior tag
" Hangerő le gombot lenyomva tartjuk, " ezt javítsd "hangerő fel" -re!
-
Rotate
veterán
szívesen
a frissítés nem az én érdemem
bár lehet, mivel 1 hétre rá, hogy visszakaptam a pénzt a telefonért, kijött a frissítés
-
Rotate
veterán
azért még frissítettem a topicot
benne a legújabb hivatalos 2.3.4 kdz
-
Rotate
veterán
mivel átálltam az SGS2 táborba, így a kdz fájlokat a jövőben magatoknak kell megkeresni, természetesen a leírást itt hagyom, akármelyik frissítés esetén jó lesz még
-
dinike911
csendes tag
Köszönöm a segítséget
-
a.sebi
őstag
nekem 1 20 masodperc alatt vegzett azt irta ki hogy error extract file error ... biztos ilyen gyorsan kell mukodnie?
telo meg nem indult ujtra. 3 perce... meglássuk.... -
a.sebi
őstag
ez már 2.3 as android rendszer? vagy az mikor jon ki...? tegnap a sima lg updaterrel elinditottam es azt irta hogy uj szoft van elkezdtem frissiteni 25 szazaleknal megalt es azt irta hiba az usb kapcsolattal... ujra kezdtem es azt irta nincs uj szoft.... es maradt a 10c rendszer???? ez mi fene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest