- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- iPad topik
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slack
tag
Azt szeretném mondani amit leírtam: hogy van létjogosultsága az egyszerűbb munkának is. Mert a hozzászólás amire reagáltam abban azt írták, hogy nincs.
Erre minden baromságot belelátsz abba amit írtam. Miért csinálod? Nem megy a szövegértelmezés? Vagy szándékosan trollkodsz?Írtam valahol olyat hogy ostobák az emberek? Rámutattam egy tudományosan bizonyított tényre.
Írtam olyat, hogy a képességek határozzák meg, hogy ki milyen munkát végez? Azt írtam, hogy vannak emberek, akik sajnos csak egyszerűbb munkára képesek, nem írtam azt, hogy csak ők végeznek ilyet.
Az IQ teszt nem a tudásról szól, hanem konyhanyelven megfogalmazva az általános problémamegoldó képességet teszteli. Bár te biztos ehhez is jobban értesz mint a pszichológusok.
Nem állítottam, hogy annyian végeznek robot munkát mint ahányaknak "kellene". Még egyszer: annyit írtam, hogy van létjogosultsága.
Nem démonizáltam az automatizációt.
Az alapjövedelemről meg akkor írd, hogy elkerülhetetlen, ha már valahol bevezették és bevált.
Egyébként veled itt befejeztem. Tényleg nem tudom eldönteni, hogy szándékosan ferdíted el a mondandómat, vagy értetlen vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen program, ami...?
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest