- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Nagyon jó lett, átgondoltabb az egész, főleg az újonc rész. Majd lesz komolyabb rang idővel, kivéve, aki kevésbé szószátyár... ismerek komoly tagot a ph-ról, aki inkább üzletel és bizony fancsali lehet a mosolya, a mostani rangtól. Szemben a legtöbb dumagéppel, ő legalább korrekt és tartja a szavát.
Talán épp a visszaélés miatt érdemes lenne a HardverAprós részt is néhány ponton átgondoltabban felépíteni; mondok egy konkrét példát:
"akikkel jó vigyázni" hová lett?
Fórum szolgáltatás volt, megszoktuk, működött valami miatt rákeresek és semmi. Idővel a régi rendszer ami működött törlődik, de pl egy sms visszaigazolásos módszer nem integrálható (lásd más oldalak)?Bizonyos tagoknál pl az állandó "ne utalj előre" figyelmeztetés is kikapcsolható lehetne. Katasztrófa mennyire minősíti az -egész- lapcsaládot az összes tagjával együtt. Van aki beregel miattam és jön a nagy neonfény; az "átverős" szöveggel.
(#159) BITBOYS
+1 -
-
Igen, most moderátor vagyok, de engem személy szerint előtte sem foglalkoztattak a rangok. OK, megjegyeztem, hogy "hopp, őstag lettem", de sosem csináltam problémát abból, hogy épp mi van odaírva a nevem alá. Jómunkásember nem voltam, mert amikor elértem már egyéni rangos voltam, de az se zavart volna. Persze elfogadom, ha valaki egy kicsit nagyobb jelentőséget tulajdonít ennek, de egyesek már hajlamosak átesni a ló túlsó oldalára, akár azzal ahogy ragaszkodnak hozzá, akár azzal, ahogyan irtóznak tőle.
Aktív témák
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- BestBuy ruhás topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Sorozatok
- Gitáros topic
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest