Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én anno GeForce FX5900-el játszottam,ment vele rendesen de a softshadow-ot már nem bírta.
-
válasz
cousin333 #14 üzenetére
Nem tudom összehasonlítani igazából, csak ATI-n játszottam, egy olyan gépen, amit akkoriban körberöhögtek a játékok... Tualatin 1.2 GHz, 512 MB SD, Radeon 9600 256 MB... Szóval ezen ment maxon, elég szépen (sőt nagyon szépen) még élsimítást is adtam neki úgy emlékszem... 1024-en. Nagyon épített a game a fény-árnyék hatásokra, és shaderek minden mennyiségben... Szép volt nagyon, na, és szépen is futott. Én ezt várom ettől is.
-
cousin333
addikt
válasz
FoxiestFox #13 üzenetére
No igen, Nvidiára nagyon jól, ATI-ra kicsit jól...
-
Az első rész nagyon jól volt optimalizálva. Remélem ez is lesz olyan.
-
Puma K
nagyúr
válasz
(Darkwood) #7 üzenetére
Így van!
Csak ha ott fog a játék indítása után lévő introk között az Nvidia virítani akkor tuti, hogy 280GTX-en fog csak éppen hogy szaggatás mentesen futni....
-
Puma K
nagyúr
válasz
(Darkwood) #5 üzenetére
Majd meglátjuk... Bárcsak olyan jól lenne optimalizálva mint a HL2:EP2....
-
(Darkwood)
őstag
Na, ha ezt is rosszul optimizálják, akkor az nagyon fasza lesz...
-
cousin333
addikt
A címben: multipalyer...
Én is kíváncsi vagyok rá, az első része az egyik legjobb játék volt. Illetve még most is az
-
Imádom a Riddick játékot egyik kedvencem,szeretettel várom!!!!!
-
Inv1sus
addikt
Rohadt jó játék volt az előző. Kár hogy ez viszont már nem nagyon futna el a gépemen
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsian várom a játékot. Jónak ígérkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest