Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Coyot
őstag
Na még egy anomáliát találtam: elfelejtette a táv a betanított hangrendszert. ATVn villan a led mikor megnyomom a gombot de a hangrendszer semmit nem csinál, mintha a táv nem küldené ki a betanított jelet. A hangcucc gyári távirányítójával természetesenminden jó, ujratanítás nem segített. Ilyenkor wtf van?
-
Coyot
őstag
Már azt hittem nem lesz gond az ATV-vel, de azért csak van egy anomália: nem tudom bekapolcsni egyszerűen, tápkábel kihuz-bedug és indul is minden mintha semmi nem történt volna. Ilyennel esetleg találkoztatok?
-
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
Tegnap beüzemeltem egy új appletv-t. Eddig Odroid C2-t használtam Libreelec-el, mostanra meguntam a folyamatos újrahuzást miután a pluginok és scraperek is elkezdtek elhalálozni.
Szóval beüzemeltem és a legnagyobb meglepi, hogy a remoteot fel lehet tanítani 3 gombbal a hangrendszer jelére - na ettől én nagyon boldog vagyok, mostantól 1 távirányítós a rendszer
Az Infuse elég jónak tűnik, nagyon fancy meg minden, csak fizetős, de nem veszélyes az ára, a scraperét kicsit kellett noszogatni, nem szeret nfo-t olvasni. Mrmc viszont nem működött samba share-re nem tudott felcsatlakozni, pedig ahogy elnéztem ez kb 1:1 ben a Kodi lenne.Egyelőre nagyon tetszik, az is hogy default van videó framerate megfeleltetés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Automobilista 2
- Napelem
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest