- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Franky2Ster #7273 üzenetére
Azt már korábban próbáltam, de sajnos abban nem volt benne. Az MrMc -ben viszont találtam rá lehetőséget, csak most a routeren nem tudom beállítani a portforwald-ot. / Mikrotik /
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Franky2Ster #7271 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Franky2Ster #7262 üzenetére
Nekem ezek azért nem jók, mert az Apple Tv - t mindig viszem magammal nyaraláskor és azon keresztül lenne érdekes az otthoni műholdvevőt elérni, így bárhonnan nézhetők lennének a magyar csatornák.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Franky2Ster #7259 üzenetére
Köszi, ezt ismerem és az IPTV- s megoldásokat is. Sajnos ezek nem jók, pl vuplustv, csak belső hálón jó a DynDNS- t nem tudja.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Az miért lehet, hogy Emby szervert használva az Infuse-on a NAS-on levő film kategóriák könyvtárakat gond nélkül látja, viszont a házi videóknak létrehozott mappákba belelépve nem jelenít meg semmilyen tartalmat, csak valami hiba üzenetet kiír. Ugyanez szimplán az Emby- ben gond nélkül megnyílik és ott van minden.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Létezik Apple TV -re dyndns megoldás, hogy távolról lehessen stremelni egy VU+ műholdas beltérit?
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok!
A következőkben kérnék tanácsot:
APPLE TV-t használok Plex-el SynologyNAS eléréssel és LG oled Evo 4k tv-vel . A mobillal felvett 4k HDR video minden esetben lejátszáskor élvezhetetlen a tv-n, beég a kép.
Azt vettem észre, hogy ezt akkor csinálja, amikor a Plexben a video minőség ki van kapcsolva. Amikor az opciót itt bekapcsolom, akkor tökéletes lesz a kép, de ilyen esetben meg a NAS-on tárolt 4k-s filmeket nem játssza le a Plex, ha visszaállítom, úgy az jó lesz. A kérdés, hogy mit lehetne ez ellen tenni, hogy ne kelljen tartalomhoz megfelelően a video minőséget be vagy kikapcsolni? -
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Létezik Apple TV -re dyndns megoldás, hogy dreambox -ot lehessen stream -elni távolról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest