- NVIDIA® driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
magicbox #6936 üzenetére
Ahogy írtam, tesztelek. Csak Infuse-t használok, Plex kliens nem játszik a mindennapokban.
Igazából az érdekelt, hogy jelentkezik-e nálam a HDMI handshake probléma. A DoVi fontos, lévén - jelenleg - a legfontosabb HDR szabvány. Viszont annyira nem fontos számomra, hogy ez alapján válasszak eszközt. Sőt, úgy általában a 4K sem hat meg önmagában. Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek azokon a megnyilvánulásokon, amiket időnként olvasok itt a fórumon: "én már csak 4K anyagokat nézek"Nekem ne a technika mondja meg, hogy mit nézzek. Egyértelműen a tartalom határozza meg a választást nálam. Ha egy film jó, az SD-ben is jó (főleg, ha csak abban létezik). Ha sz@r, az 4K DoVi-ban is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Router gondok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Honda topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest