- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sordoran
addikt
Köszönöm a választ neked és fPApi-nak is.
Nem tudom YT-n milyen fps változások lehetnek, nekem nem szokott feltűnni semmi (igénytelen vagyok és érzéketlen?), a HDR-t hiányolom csak. Szóval itt talán nem éreznék változást. A Twitch legutóbbi frissítése Shield-en nagyon nem jött be (csúnyult az UI), de ez talán ATV-n se lesz jobb.
Infuse valóban nem tűnik vészesen drágának, de a lifetime 40ezer nagyon sok, nincs időnként akció rá? (éves előfizetésnél 10 év után érném be, ez sok idő)
A távirányítónál nekem nagyon szépen kézre esik a Shield-nél ez a háromszög forma, és hogy világítanak gombok. Ez utóbbi biztos hiányozna.
Kodi-nál azért is emeltem ki, hogy csak SMB csatolt mappában böngészgetek, játszom le videókat. Hiába nyílt, van hozzá sok kiegészítő, nem használok egyet se, igényem sincs rá.
Inkább legyen egyszerűbb, de gördülékenyebb a működése. Csak azért még se fussak olyanba bele, hogy adott videó formátumot nem játsza le az Infuse, amit a KODI letudott. -
Sasi001
senior tag
Üdv! Oled fórumról Apple tv akadás. Tv lejátszó viszi az Apple tv4k-n ugyanaz a film időnként akad szaggat. Nem tudom mi lehet a probléma. Laptop Mesh rendszerrel fő deko- val kábelen összekötve arról kapja a jelet a tv. Apple tv4k ugyan azt a jelet kapja a Mesh deko-tol az pedig ugye hdmi kábellel tolja a tv-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest