- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Olyan kérdésem lenne, hogy a második bekezdésben leírtakat tudja-e az infuse jukeboxa is, csak én nem találom? - egyelőre nem de a közeljövőben tudni fogja.
Esetleg ezeket az extrákat egyáltalán ne keressem? - de keresd csak lehet, hogy másik app-ban találod meg, Emby/Plex tudja, használhatod ezeket adatbázisnak is.Egyébként ezeket az infókat tableten szoktam megnézni, nálam Emby/Plex szolgáltatja az adatbázist így könnyen és sokmindent megtudok oldani, többek között ezt is.
MrMC valamelyik felszínnel szerintem tudja, de most nem vagyok benne biztos.(#2517) bandor
Viszont a laptopom hdd-ét nem tudom megosztani, pedig pont annak lenne számomra értelme - ez is megy SMB-n, NFS-en vagy ahogy írtam Emby/Plex-el is.
Windows telepítésnél nem adtam meg jelszót , csak nevet. Azt be is írom , de egyszerűen nem működik.Nem értem mi lehet a gond. Tudna valaki ebben segíteni? - ez a Win f@szsága, abban sajnos nem tudok segíteni, de ott kell megfelelően beállítani a megosztást, macOS-t és NAS-t használok, mindegyik eszközt látja és kezeli.ui.: Közben megnéztem a MrMC-t és ott ha rámész a színészre akkor megkeresi a médiatárban azokat a filmeket amiben szerepel.
-
Clemi
veterán
Nem, valóban nem pro4K-t használtam és jukeboxot se használtam soha, és nincs is igényem és nem is volt soha arra az extra dolgokra amiket felsoroltál. Ha le tudok ülni média tartalmat fogyasztani, akkor megnézek egy filmet és nem a háttér infókat olvasgatom
Ha ilyesmi infóra van nagy ritkán szükségem, arra ott az IMDB
Persze attól, hogy nekem nincs ilyesmire szükségem, másnak tudom, hogy van de az az ő dolguk
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest