Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
E.Kaufmann #5 üzenetére
ebben is van valami...
mondjuk én igazán támogatnám hogy legyen Imagination hardver, elég sok mining ASIC-et terveztek elég változatos algókra, valamint a Fantasy One is valami azért... -
E.Kaufmann
veterán
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
Szerintem a köznép már a cégre sem emlékszik. A mobilokban is max a SoC gyártóig jut, de már régóta csak MTK meg
FradiQualcomm párharc van akik mellé/elé becsúszott a Samu meg az Alma. -
fatpingvin
addikt
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
kár volna érte, ugyanis elég jó cuccaik vannak. csak ugye a köznép szinte csak arra az inteles fiaskóra elmékszik...
-
Lacccca87
addikt
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
Inkabb ezt tudom en is elkepzelni. Valamit csinalni kell igy hogy az alma mar nem sokaig marad fejostehennek.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Vagy hogy a kutyának sem kellettek az IP-i
-
fatpingvin
addikt
na végre.
remélem ez azt is jelenti hogy kicsit felpezsdül a GPU kínálat, pl a Fantasy One lassan igazán megjelenhetne a piacon. továbbá jöhetnének a konkurensek is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest