- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoyoxy
tag
R3, RN4 után váltottam RN8P-ra. Szuper mobil, előzőek is azok voltak. Két bajom van csak:
1. Minden létező naptár alkalmazás random jeleníti meg az emlékeztetőket. A gyári is. RN4 első MIUI upgradejéig minden jó volt.
2. A MIUI folyamatosan legyilkolássza az alkalmazásokat, leginkább éjszaka. Akku optimalizálás ki van kapcsolva, lakat a appokon, autostart engedélyezve. Fejlesztői menüben az optimalizálás szintén kikapcsolva.
Más is tapasztalt ilyet, ha igen, meg tudta oldani?
Esetleg akinek volt ilyen és már megkapta a MIUI 12-t, az segített?
Előre is köszi a válaszokat! -
Ga3rieL
senior tag
akkor most az hogy lehet, 10-es meg 11-es is? valaki irta, jön a 12-es, és most a 11-est nem kapjuk meg? így akkor ugrottunk 2 verziót előre. akkor hol a probléma?
-
Ga3rieL
senior tag
De várjatok már!
A 11-es van nekem fent rajta, nem? Meg arról volt szó,hogy kapjuk a 12-est meg most. Vagy most mivan? Nem mindegyiken 11-es van rajta, mint nekem is?
-
zhata
senior tag
Úgy tűnik, nem kapjuk meg az Android 11-et. [link]
-
kbyte1024
veterán
válasz
aprokaroka87 #4384 üzenetére
Nekem most egy Huami amazfit cor-al van párosítva de semmi gond. Van egy Amazfit verge light azzal is hibátlan.
-
KISDUCK
addikt
válasz
SamiCsillag #4382 üzenetére
Az nagyon sok, ott valami nem oké. Nekem a miFit megáll 4,6%-on. Próbáld meg törölni az appot minden adatával és gyorsítótárával együtt, majd telepítsd újra, ha probléma akkor is fenn áll majd akkor az app beállításait vizsgáld át.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Lehet nincs más előre mint FR, ha nem oldja meg akkor szervíz.
Vagy ha az amazfit okozza, akkor uninstall.. a sorsa.
-
kbyte1024
veterán
válasz
-
KISDUCK
addikt
válasz
SamiCsillag #4380 üzenetére
Nem találkoztam vele, első körben nézd meg az akksi állapotnál hogy nincs-e valami app beragadva ami szívhatja az energiát.
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
Nem rég óta elkezdett a telefonom melegedni, nyugalmi helyzetben is akár. Random. Nem tudom mi okozhatja. Hiába indítom újra, egy idő után újra kezdi. Más esetleg találkozott ilyennel? Telefon rendszerében hol, mit tudnék állítani, hogy ez megváltozzon? -
tyll30
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
note 8 pro ra szeretném felrakni hívásrögzítés miatt a Indonesia Stable ROM ot
Letöltöttem a .tgz -t kicsomagoltam lett belőle .tar ezt még egyszer kicsomagoltam.
Bootloader nyitás megvolt.
Elindítom a MiFlash progit, bettallozom a rom mappát, telefon Fastboot ban rádugom a gépre, refresh gomb, progi látja a telefont. nyomok egy flash-t és anti rollback check error ír ki.
szerinted mit csinálok rosszúl?
Segítségedet előre is köszönöm! -
Pityu.
nagyúr
Egyetlen egy dolgot vettem észre a miui 12 vel kapcsolatban bár nem tudom ez az ő számlájára írható e,hogy a képernyő időt meg a telefon tétlen időt nem számolja remdesen.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Szabolcs22 #4373 üzenetére
az nekem kivolt kapcsolva. de 1 ilyen bevan, hogy az értesítések ébresszék fel a képernyőt, ami annyit jelent, hogy sms-re, és messengerre. vagy bármilyen más értesítésre,. de azon kivül semminek nem kéne felkeltenie, csak ha tényleg kapsz valamit. Vagy?
-
Bubsy
aktív tag
válasz
kill_switch #4369 üzenetére
Szia!
Gyári tartozék.
Webshop-ok közül én őket ajánlom, jó áron adják és megbízhatóak. -
Ga3rieL
senior tag
Amúgy még mindig bevilágít a kijelző ha zsebbe teszem, és nem értem, miért? Micsoda lehet érzékeny? Vagy a fejlesztői mód aktiválva van, és lehet azért? Vagy mi lehet az oka? Csak mert így elég érdekes lesz. Hogy deríthetném ezt ki?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
kill_switch #4369 üzenetére
Szia. Igen, nekem is volt benne
-
kill_switch
senior tag
Sziasztok,
Tervezek beszerezni mostanában egy note 8 pro-t, a kérdésem az lenne, hogy az átlátszó szilikontok valóban gyári tartozék? Több üzlet oldalán is láttam, hogy panaszkodtak, hogy nincs hozzá gyárilag, a boltok pedig azt válaszolják, hogy nem gyári tartozék. Szinte minden review videóban látom a tokot a dobozban, ezért kicsit értetlenül állok ezelőtt.
Illetve a másik kérdés, hogy tudtok egy megbízható webshop-ot ajánlani ahol érdemes megvenni a telót?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen uveget a telohoz: [link]
Szuperul passzol, semmi levegosodes, tenyleg nagyon faxa! Viszont a gyari szilikon tok tul passzos, felnyomja az uveget... esetleg aki ilyen uveget hasznal, az milyen szilikon tokot hasznal, ami nem ennyire passzos?
-
válasz
Ga3rieL #4363 üzenetére
2020-ban már lassan a SIM kártyát is el kéne felejteni, nemhogy arra másolni a számokat...
Gmail fiókba szinkronizalni a legésszerűbb, mert, ha a telefonod ellopják, elveszik, kútba esik... sokra nem mész a SIM-re mentett számokkal.
Amúgy, ha csinálsz Xiaomi fiókot, oda is szinkronizálhatóak a számok.
-
Ga3rieL
senior tag
bár valami telefonos fiókok beállításánál, az előnyben részesített telefonos fióknál sim fiók van. akkor odamentene alapból?
-
válasz
Zoli-bácsi #4358 üzenetére
Hogyne volna! Még a "telefonra" mentés is létezik...
Az megint más kérdés, hogy én is mindent a Gmail-re mentek.
-
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #4358 üzenetére
Vagyis? Mert azért nem akarom hogy elvesszen az összes telószám.
-
Ga3rieL
senior tag
Heló.
Amúgy honnan tudom meg,hogy ha teló számot mentek el,akkor azt hova menti? Mert ma mentettem el egyet, de nemtudtam, nem lehetett kiválasztani,hogy telóba mentse e vagy simre. Valaki tud valamit? -
Ricardo
titán
Én a Gcam egyes változazainál futottam bele ebbe még Poco F1 használóként. Ott is csak a night sight képeknél. Elkészült a kép, de mintha nem mentette volna el. Galériában nem látszott, a file kezelőben viszont ott volt. Nekem az volt az érzésem, hogy nem képként kezeli, hanem valamilyen más fileként, ezért nem jelenik meg a fotók között. Persze ha ráklikkeltem a file kezelőben akkor megnyitotta .Gyári alkalmazással készült fotók esetén nem találkoztam ilyen jelenséggel. Viberem nincs. WhatsApp-ot használok. Az ott érkező képek egytől egyig megjelennek a galériában.
-
RBJ
addikt
Nem tudom , hogy miui betegség e. A galléria érdekes módon kezeli a képeket. Vannak képek amit a galleriaban nem latok a filekezeloben még ott van.
Vagy viberen küldött kép vagy ott van a galleriaban vagy nincs. -
Bubsy
aktív tag
válasz
Lajbymester #4327 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Nagyon király -
Ga3rieL
senior tag
Üdvözletem!
Az miért van nálam, hogy ha zsebbe teszem ezt a telót, akkor megvilágosodik a képernyő, mintha megnyomtam volna valamelyik gombot az oldalán? Pedig valami zsebmódot is direkt kikapcsoltam..
-
Aranyszabály az informatikában, amibe ( ha teszik, ha nem) a mobil informatika is bele tartozik , hogy egy új frissítésnél (pláne, ha nagyobb) érdemes várni , hogy az esetleges kritikus bugok / bosszantó hibák kiderüljenek és javítsák őket.
Nem egy telefont hoztak hozzám javításra mert egy frissítés után össze fosta magát a rendszer...
-
Pityu.
nagyúr
válasz
LuckyDevil68 #4346 üzenetére
Mivel szívnál,nálam tökéletesen műkődik a miui 12
A microsoft az egy másik dimenzió -
RBJ
addikt
QR kód olvasó a gyári kamera appban benne van?
-
MadGame
senior tag
válasz
aprokaroka87 #4334 üzenetére
Úgy olvastam, 12-én.
-
aram01
nagyúr
Köszönöm uraim a választ. Nekem a 11 is teszi a dolgát, nem siettetem a dolgot.
KISDUCK: ott a pont 😀
viszont lenne még egy észrevétel a bal felső sarokból eltűnt az óra, de csak az első oldalon( remelem értitek mire gondolok) csak az internet sebességet mutatja. -
Pityu.
nagyúr
Egyenlőre nem rossz a miui 12 csak a számláló hülyült meg a telefonban a tétlenség meg a képernyő idő de következőleg biztos jó lesz amúgy jól bírja 31%-on vagyok.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok milyen szisztéma alapján jön a 12? Van aki megkapta van ki nem még.
-
Ga3rieL
senior tag
Heló.
Valaki tudja,hogy pc-re ennek a telónak van olyan appja, amiben jelzi,ha van új android verzió pl. a 12-es ?
Vagy kijött már az a update? Mert nekem még a telóba nemjelzi a 12-es updatet. -
coolinggg
tag
Akiknek nagyon tetszik ez a fajta élő háttérkép, azok esetleg nézzék meg ezt is, ha nem ismerik:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.afkettler.earth&hl=en_US -
Lajbymester
tag
válasz
Lajbymester #4326 üzenetére
Közben sikerült a bolygós háttérképeket is belőni, kegyetlenül néz ki.
[link] Innen le tudjátok tölteni, van többféle is.
1. Letöltöd, feltelepíted a neked tetszőt
2. A Témák alkalmazásban fogsz egy tetszőleges élő háttérképet, beállítod háttérképnek és zárképernyő háttérnek is.
3. A Google Háttérképek alkalmazásban kiválasztod a letöltött bolygós háttérképet az élő háttérképeknél, és beállítod háttérnek és zárképernyő háttérnek is.Csak így működik. Alapból a MIUI-ban valamiért nem lehet élő hátteret beállítani a zárképernyőn.
-
Lajbymester
tag
Be is töltöttem frissítéskezelőben az OTA zipet, felrakta, adatok ugyanúgy megmaradtak mint az Android 10 update-nál. A push notificationök ezután sem működtek. Lementettem mindent, gyári visszaállítás, és láss csodát, helyrejött. Gmailen egyből megkaptam a teszt emailt a másik fiókról, a Push Notification Tester mind a 4 ponthoz zöld pipát tesz és a teszt értesítés is megjön (eddig a 3. pipánál piros X volt). Asztali webes Play Store-ból is egyből megjön a telefonra X alkalmazás telepítési szándéka. A twitter értesítések is megjönnek.
Magáról a ROMról nem sok mindent tudok elmondani. Vannak olyan változtatások amik tetszenek, és vannak amik annyira nem. Pár helyen animáltabb lett a rendszer, de van olyan hely ami már egyáltalán nem animált (pl. az ablakváltó gomb megnyomására csak úgy megjelennek hirtelen a nemrég használt alkalmazások, semmi beúszás).
Illetve van 1-2 apró bug (2 szöveg egymáson jelent meg, vagy nagy volt a betűméret és kilógott jobbra, miközben állítottam be a telefont az első indításnál, szóval tényleg kicsi bugok).
Az új "Irányítóközpont" jó lenne, ha nem úgy működne, hogy ha jobbról húzod le, akkor csak a kapcsolókat látod, ha balról akkor meg csak az értesítéseket. Elférnének az értesítések a kapcsolók alatt is, akkor max. csak egy felhúzással felcsukódnának a kapcsolók, mint eddig. Egyébként ha balról akarom lehúzni, nem mindig reagál. Inkább mondanám úgy, hogy az esetek 70%-ában. Ez is bugnak tűnik.
A régi értesítési felület sem úgy működik mint eddig, ami kár. Ha lehúzom, akkor felengedés nélkül lehetett ugyanazzal a mozdulattal felcsukni. Most az csak akkor működik ha a legtetejéig felhúzod, amit sokszor én nem értek el egyből, pedig nincs kis kezem).
A kamera app máshogy néz ki, kicsit máshogy működik, szerintem a kezelhetősége ugyanolyan egyszerű, talán a Pro funkció az ami újdonság.
Az olvasómód sárgítása szerintem erősebb, ami jó is, mert kicsit gyengének éreztem a többi alkalmazáshoz képest (pl. CF.Lumen).
Az animált bolygós háttérképet hiányolom, a bolygós háttérképet amúgy mi is megkaptuk, de nem animált. A telefon simán képes lenne rá hardverileg.
Összességében szerintem túl sokat nem kell várni tőle. Szerintem 1-2 új funkciónál többet nem kaptunk. De nem is kutattam fel hirtelen az összes opciót, hogy pontosan mik változtak. Ami szembetűnő, az a lebegő ablak opció, ami hasznos lehet.
-
blueye
veterán
Ezt most nem olvasnam vissza, tudom dobjatok ram a koveket....
Ez a masodik ilyen telefon a csaladban, az elsot imadja aki hasznalja. Az uj zabalja az aksit pl. messenger hivasnal. Volt mar ilyen vkinek?
Gari van eustockos, mit javasoltok? -
válasz
janakbacsi #4319 üzenetére
Elég sok újítás van benne, de inkább azt gondolom problémának, hogy egy 2019-es (Android 9-es) MIUI - t szeretnél feltenni, amit köztudottan nem frissítenek már, RGO se új fícsör, se biztonsági patch, se semmi nem lessz többet neked... meg se fordúlna a fejemben ilyen ROM-ot feltenni, de Te tudod...
-
válasz
janakbacsi #4317 üzenetére
Van bizony... ha bizonytalan vagy, inkább hagyd, nehogy sírás legyen a vége.
Amúgy miért egy "elavult" ROM-ot akarsz rárakni, mikor már elérhető a MIUI 12 is?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajanlani valami jo uveget a telohoz? Valami full glue lenne a jo, lehetoleg nem ilyen folyadekos. Ami takar teljesen es nem holyagosodik fel a telo szelen.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
szkorhetz #4310 üzenetére
Ha egy régebbi verziós SOC-t választanak, 2x sem biztos hogy fog kapni frissítést rendesen.
Pl Redmi Note 7 is Android 9-en van máig is, Ha idöközben megkapta volna az Android 10-et, akkor mondjuk jövöre esetleg beleférne egy Droid 11 is.
Amúgy meg az hogy nem kap Droid 11-et, még csak pletyka.
Egyenlőre most a miui 12 van porondon.
Viszont ha most adják ki a miui 12-t úgy nagyjából, akkor lehet hogy majd csak jövöre esedékes miui 13 verzióra váltással fog történni Android váltás, ami lehet December 30 is.
Hidd el vannak itt trükközések is. :)
-
válasz
szkorhetz #4310 üzenetére
Na ja... Feleségem Redmi 8-a Qualcomm SoC-al nyomul, ráadásul a Redmi note 8 pro után adták ki , mégis nekünk már van global MIUI 12 / Android 10, neki meg csak MIUI 11/ Android 9... ( Forrás )
Persze a Xiaominak is érdeke, hogy ne maradjál sokáig egy telefonnál, így nyilván nem fogja túl sokáig nyomni rá az új Androidot (na meg ennyi telefonnál már tényleg sok munka az Android követés)...
-
szkorhetz
őstag
válasz
aprokaroka87 #4307 üzenetére
De, ezer százalékig biztos, hogy a MTK miatt van, keress vissza, régen, amikor évi 3-4 telefont dobtak ki, akkor se jött 1 főverziónál több MTK-re, míg Qualcomm-ra akár 2-3 is.
Aki megvette ezt a telefont, annak ezzel számolnia kellett (volna). -
kbyte1024
veterán
válasz
aprokaroka87 #4307 üzenetére
Adom+1
nagyon sok telót tolnak ki,ez a support rovására megy.
-
Sziasztok!
Külföldi fórumokon azt lehet olvasni, hogy valószínűleg nem lesz Android 11 a Redmi Note 8 Pro-ra. Tudom, hogy a MIUI funkciói miatt nem is nagyon érdekes, illetve akár még MIUI 13 is lesz elvileg a telefonra, de mégis furcsállom, hogy csak egyetlen főverzió frissítést kapott a teló.
-
Bubsy
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #4301 üzenetére
-
RBJ
addikt
Annyira várjuk a 12 T, hogy én még azt se tudom, hogy milyen ficcsor van a 11 N.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha jól látom, majd szépen lassan lehet készülni miui 12-re, persze lehet majd valamikor Augusztusban lesz EEA-ra végleges.
Redmi Note 8 Pro Global Stable V12.0.2.0
Recovery ROM
http://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.QGGMIXM/miui_BEGONIAGlobal_V12.0.2.0.QGGMIXM_d7ccad5950_10.0.zip➤ @Mi_Updates
➤ @Miui_CommunityRészletek itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest