- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
válasz
sniper elite #87 üzenetére
Közben megoldottam de eléggé szétszórt ez a game, fejlesztőknek nagyon sürgős volt kiadni...
-
sniper elite
senior tag
Német singleplayer Gumrak pályán ti hogyan véditek meg a házat? Én akárhogy is próbálom a csapatom fele lépcsőn ugrál aztán leesnek és meghalnak másik felével pedig képtelenség kivédeni a vörösök támadását ami kb percenként 5-10 katona..Egyáltalán ez a pálya végigvihető?
-
sniper elite
senior tag
válasz
Balika23hun #63 üzenetére
Nagyon sok javítani való van a játékon, most 5 pálya után látom hogy tele van hibákkal és sok a bug nagyon. Ráadásul a Single módban egy lepkének az intelligenciájával egyenértékű az ellenség és a saját embereim mesterséges intelligenciája! Furcsa, hogy a single részt ennyire elszúrták, azért erre oda kellett volna figyelni, hogy valaki Single részt is szeretné élvezni.
-
sniper elite
senior tag
Játszottam a teljes játékkal, jóra sikerült a single változat is nem csak a multija. Persze kell még pár javítás de elég élvezetes játékra sikerült
-
sniper elite
senior tag
Éjféltől elérhető a teljes verzió, nagyon várom már
-
sniper elite
senior tag
válasz
Balika23hun #40 üzenetére
Általában én is megveszem a dobozos változatot, csak most amikor olvastam hogy indul a béta lehetőség akkor elgyengültem
Amúgy csak a multival lehet játszani és csak pár darab pályán. Szóval még sok dolgot nem mutatott meg a játék. De amikor például 30-an rohamozunk egy vörösök által elfoglalt épületet az nagyon ott van
-
sniper elite
senior tag
Nagyon jóra sikerült szerintem a játék, bár még csak a bétával játszottam pár órát de nekem bejön a hangulata és a grafika is jónak mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest