Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Félkörpanorámás Thermaltake ház, ezúttal faberakással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
Ezekiell #474 üzenetére
A notch az egyedüli,ami miatt hezitáltam rajta. Megszoktam
Ahogy már írtam,eddig javarészt Motoroláim voltak. Leginkább a stock droid és a Moto funkciók miatt. De az utolsó jó telójuk a Z2 Force volt.... Arról váltottam a Xiaomi-ra ,de rosszul tettem. Tudom,hogy nagyon sokan szeretik a MI-9T-t,nekem nem sikerült megszeretni, nagyrészt a Miui miatt.
Szép teló,jó kamera,szép kijelző és számomra ennyi volt .
Ez a teló szerintem fehérben is szép. Számomra meglepő az akku üzemideje is,mert jóval többet bír,mint gondoltam. Kamera nekem sem volt fontos sosem,legyen benne és kész. Elégedetten használom,eddig ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tőzsde és gazdaság
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest