Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
válasz
Viktor0610 #1749 üzenetére
Nekem android 12 van most jott meg a biztonsagi frissites is de nekem nem valtozott a szin. Dobjatok mar kepet, hogy nez ki. Kepet is csereltem de semmi
-
-
Tomi881
tag
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy frissítés után a Google alkalmazások színe átváltott rózsaszínre, és sehol nem találom hogy hol lehet visszaállítani, az alap|rtelmezett kékre. Ötlet, tipp esetleg?
-
válasz
gingerbalm #1746 üzenetére
Az uccsó "kicsi" 400Mb-ossal.
-
Nekem ezzel a frissítéssel gyorsabban merül :(
-
tisn
addikt
megjott a frissites van AOD
-
gya/352
tag
A most megjelent frissites utan nekem ugy tunik mintha megvaltozott volna a szinkezelese a rendszernek. Olyan fatyolosabbak szinek es mintha eltuntek volna az igazan mely feketek. Lehet csak bebeszelem magamnak, vagy csak nehany frissult appban valtozott ez meg.
-
-
válasz
Viktor0610 #1735 üzenetére
Már ott sem saját tárcsázó van?
-
-
Bukk900
őstag
válasz
gingerbalm #1732 üzenetére
Ott a "beépített" Google Lens QR kódhoz.
-
válasz
Viktor0610 #1731 üzenetére
Nem, nem, xiaomi lesz vagy átállok a sötét oldalra(alma). Amúgy próbáltam letölteni erre a Xiaomi féle tárcsázót, névjegyet stb, nem ment fel...
#1732 gingerbalm: Gyárilag nincs.
-
gingerbalm
aktív tag
Most lehet, hogy láma a kérdés, de beépített QR-szkenner van a telón?
-
-
gingerbalm
aktív tag
Új infó: én ugye a főverziófrissítésnél nem csináltam gyári visszázást, mert minden működött, ujjlenyomat, fényerő, nem merült, mint a nyeletlen fejsze. Ma azonban feltűnt, hogy ha a bluetootht bekapcsolom, nem jelenik meg felül a sávban az ikonja, ahol a wifi, ncf, stb., ha be van kapcsolva. Működni működött, de az istennek se jelent meg. Mivel még nem laktam be nagyon a telót és a bluetootht is csak most próbáltam ki, ezért tűnt fel a jelenség, ráengedtem egy gyári visszát, és most már megjelenik.
-
ginola
addikt
válasz
gingerbalm #1724 üzenetére
Nálam is ilyen. Ez legyen a legnagyobb hiba.
A nagy widgeten érdekes módon jó! -
Gyerekek hol tudom megnézni egy adott névjegynek a híváselőzményeit? Nem találom...
-
ginola
addikt
válasz
gingerbalm #1721 üzenetére
Az óra widget, ami keskenyebb és mutatja a hőmérsékletet is, nálad működik?
-
gzoll
aktív tag
válasz
eisento #1719 üzenetére
Na, akkor nem a telóval van a gond, az már egy jó jel. Amúgy az Android Auto fut a telefon képernyőjéről is, persze az nem akkora, mint a kocsi kijelzője. Nekem az előző kocsimban nem volt semmi ilyesmi, csak egy bluetooth rádió, és simán ment az AA kihangosítva a telefon képernyőjéről
-
eisento
addikt
válasz
eisento #1659 üzenetére
ma megint mennem kellett szlovakba, kezdek gyanakodni hogy a ceges ford s-max android autoja szivat kemenyen.... a hivast ugyan nem probaltam ott ki de mint irtam hogy allandoan ujraindult a telo. levalasztottam android autorol onnastol kezdve hazaig betonstabil volt a telo
-
-
giroud199
senior tag
Widgeten frissítés óta nem jelenik meg az időjárás adat..engedélyezve van a pozíció stb
-
gzoll
aktív tag
Valaki tudna nekem linkelni egy működő gcam-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmiben sem piacvezető, de mindenben elég jó a Realme középkategóriás telitalálata.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest