- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
Pontosan ezert szabadultam meg en az Android vilagtol ugy ahogy van, Nexus 5som popecul ment meg minden, de ahogy kellet valami mert elotte wp-m volt vagy nem volt vagy crashelt stb, aztan a legnagyobb gondom a navigacio volt ezert megis szabadultam tolle, toltottem ra egy csomot , meg android fan baratom kuldozgette az ilyen navigacios appokat de szartse ertek , vagy fizetosek voltak (1 hetig ingyen navigalt, aztan meg fizess) de ugy is akadtak ki stb, nekem wp utan az android bonyolultnak tunik sok felesleges csecsebecsevel widget stb , ezeket 5 percig elveztem es annyi, de vegig ereztem hogy nem stimmel valami, es sok dolog volt ami nem volt androidon es wpn igen , komolyan mondom androidon nincs egy normalis youtube kliens, a hivatalossal ha kilepsz mashova akkor bezarult, wpn a mytube millioszor osszecsomagolja az androidos youtubeot. Szoval en megvettem az aktualis csucsot az Androidbol es nem erzem azt , hogy en kenyelmesen tudnam hasznalni, ellentetben a wpvel, ami jo hogy nem csilli villi stb , de ott jo ahol kell es nemis olyan csunya meg unalmas ha van egy kis kreativitas benned, nah de mind1, mindenki azt vesz amit akar(vagy ami a havernak van)
PEACE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest