Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Milyen TV-t vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
A Pi1-et nem igazán lehet teljes értékű desktopként használni, én arra szerettem volna kipróbálni, de 256MB RAM kevés ehhez. A Pi2 már jobb, a Pi3 még egy lépés előre. Csakhogy továbbra is sok a kompromisszum vele.
A Pi továbbra is inkább a kísérletező kedvű DIY fanoknak való játékszer, és arra ideális.
Ha használható desktop gépet akarsz olcsón, és kevesebb fejvakarást, hogy ez-vagy-az miért nem megy, akkor veszel egy Celeron J1800 vagy J1900 integrált CPU-s deszkát, bele 4GB ramot (ez így olyan 23-25e Ft), igen, kell hozzá egy teljes értékű ATX Táp is, (6500 Ft-ért már kapsz FSP-t), viszont így van egy teljes értékű PC alapod, amire már egy SATA meghajtót is rá tudsz kötni, és tényleg egy használható desktop gép...
-
törölt tag
van hozzá "desktop" os. a gyári raspbian-ban is van libre office ha minden igaz, meg egy csomó program, és ubi-s verziók is akadnak hozzá.
a "fullos" desktop megvan, hogy a mindennapos dolgok kinél mit fednek az más kérdés, ősöknek pl bőven elég lenne a böngésző, minimál libre, meg pár apróság amit még tud. nekem nem.
kipróbáltam, a raspbian pl egészen pattogós a pi2-őn, class 10-es kártyával, wifi plug and play, szóval nem nagyon volt vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- További aktív témák...
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi