- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
A Pi1-et nem igazán lehet teljes értékű desktopként használni, én arra szerettem volna kipróbálni, de 256MB RAM kevés ehhez. A Pi2 már jobb, a Pi3 még egy lépés előre. Csakhogy továbbra is sok a kompromisszum vele.
A Pi továbbra is inkább a kísérletező kedvű DIY fanoknak való játékszer, és arra ideális.
Ha használható desktop gépet akarsz olcsón, és kevesebb fejvakarást, hogy ez-vagy-az miért nem megy, akkor veszel egy Celeron J1800 vagy J1900 integrált CPU-s deszkát, bele 4GB ramot (ez így olyan 23-25e Ft), igen, kell hozzá egy teljes értékű ATX Táp is, (6500 Ft-ért már kapsz FSP-t), viszont így van egy teljes értékű PC alapod, amire már egy SATA meghajtót is rá tudsz kötni, és tényleg egy használható desktop gép...
-
törölt tag
van hozzá "desktop" os. a gyári raspbian-ban is van libre office ha minden igaz, meg egy csomó program, és ubi-s verziók is akadnak hozzá.
a "fullos" desktop megvan, hogy a mindennapos dolgok kinél mit fednek az más kérdés, ősöknek pl bőven elég lenne a böngésző, minimál libre, meg pár apróság amit még tud. nekem nem.
kipróbáltam, a raspbian pl egészen pattogós a pi2-őn, class 10-es kártyával, wifi plug and play, szóval nem nagyon volt vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő