Legfrissebb anyagok
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praston
tag
"Simán elképzelhető, hogy rátöltve megszűnik a hangja.."
Én pont azt írtam fentebb, hogy amig nem volt tele, addig nem volt az ég világon semmi hangja, de 1-2 hete neki állt szürcsölgetni és idegesített, gondoltam akkor teljesen feltöltöm ezáltal ezt a problémát megszüntetem, de azóta viszont ilyen bugó hangja van. Majd ha lesz időm meg kedvem akkor ránézek, mert a teljesítményt nem befolyásolja csak kicsit zavaró nekem.(#49) Nwis86
Én a mai napig imádom ezt a kis vizes cuccot. Szerintem jól eltalálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ph Leteszteltük a Raijintek 240 milliméteres radiátorral operáló, nagy teljesítményű kompakt vízhűtését.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Eladó GARANCIÁLIS Seasonic Focus GX 750W
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest