- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Baszki hagyjuk már ezt a tudatos vásárlás dumát, értelmezd amit leírtam. Lefosom mennyiért adják. A lényeg hogy neked mint normális vásárló nem jut mert a hiénák lerabolják a készletet. Bármennyiért. Cserébe a boltok is emelik az árat mert a hiéna úgyis megveszi és készlethiány miatt még többért kirakja.
Nem jut normális vásárlóknak. Ez a baj.
Persze a sok barom aki ennyiért is megveszi a hiénákról nyilván tehet róla, sok újflgazdag majom akiknek mindegy csak legyen. De te szívsz miattuk.
Ha az apróhirdetésekben ellehetetlenítenék a hiénákat már előrébb lennénk.... -
Csokifalo
senior tag
Nézőpont kérdése, ha én megígértem volna a lányomnak akkor megvenném Neki felárral is. Tudom erre lehet az a válasz amit máshol írtak nekem hogy marhaság, mert meg kell magyarázni a gyereknek hogy miért nem kap ps5-öt, én meg úgy vagyok vele, hogy ha meg tudom engedni, akkor megveszem hogy boldog legyen, persze ezzel a skalperek szekerét tolom én is. Pl a 3070-es kártyámat is 20e felárral vettem, de mondjuk az még korrekt?! árrés, most vagy kiadtam 20-al többet, vagy fröcsögök hogy nincs...a kártya meg nem létfontosságú, de amikor van egy 144Hz-es monitorod, akkor az egészséges igény, hogy a vga ne 80-at tudjon kitolni magából, így végül is "kell"
Új hozzászólás Aktív témák
ph Sokadjára fut neki az AMD a GPU-piac visszahódításának, vajon a „Big Navi” lesz az, amivel ez tényleg sikerül?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest