Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Baszki hagyjuk már ezt a tudatos vásárlás dumát, értelmezd amit leírtam. Lefosom mennyiért adják. A lényeg hogy neked mint normális vásárló nem jut mert a hiénák lerabolják a készletet. Bármennyiért. Cserébe a boltok is emelik az árat mert a hiéna úgyis megveszi és készlethiány miatt még többért kirakja.
Nem jut normális vásárlóknak. Ez a baj.
Persze a sok barom aki ennyiért is megveszi a hiénákról nyilván tehet róla, sok újflgazdag majom akiknek mindegy csak legyen. De te szívsz miattuk.
Ha az apróhirdetésekben ellehetetlenítenék a hiénákat már előrébb lennénk....[ Szerkesztve ]
-
Csokifalo
senior tag
Nézőpont kérdése, ha én megígértem volna a lányomnak akkor megvenném Neki felárral is. Tudom erre lehet az a válasz amit máshol írtak nekem hogy marhaság, mert meg kell magyarázni a gyereknek hogy miért nem kap ps5-öt, én meg úgy vagyok vele, hogy ha meg tudom engedni, akkor megveszem hogy boldog legyen, persze ezzel a skalperek szekerét tolom én is. Pl a 3070-es kártyámat is 20e felárral vettem, de mondjuk az még korrekt?! árrés, most vagy kiadtam 20-al többet, vagy fröcsögök hogy nincs...a kártya meg nem létfontosságú, de amikor van egy 144Hz-es monitorod, akkor az egészséges igény, hogy a vga ne 80-at tudjon kitolni magából, így végül is "kell"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest