- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morty1987
csendes tag
Szerintem egy nagyon jó "belépő kártya" lett mind a kettő
Tény és való hogy az AMD mindig elkapkodja az árazás, és megértem hogy egyesek felháborodnak azon hogy 6850-es X Huf a 7770-es Y Huf és holott "gyengébb"...
Én speciel a tesztekből pont ezt vártam
Ha mindent megnézünk akkor nem biztos hogy gyengébbnek kéne vallani a kártyát, hiszen a 28nm technológiának köszönhetően rengeteg extra van ami pl a 40nm-es csík nem igazán támogat... és holott igen csak hasznos funkciók Nem sorolom, aki végig olvasta a tesztet, az tudja mivel ad többet ez a kártya
Ahogy írta Oliverda is meg kell várni míg kiforrja magát a kártya és akkor lehet hogy meg tudja verni a 6850-est
Akinek elég lenne egy 6850-es kártya is - márpedig szerintem mindenre elég ez a kártya is - annak ha van egy kis esze akkor inkább a 7770-es vesz és nem egy 6850-est és ha valaki ennél nagyobb teljesítményre vágyik akkor elő a pénztárcát és fizessen rendesen ha már neki teljesítmény kell
Ha most le tudnám cserélni a mostani 6850-esemet szívesen lecserélném egy 7770-esre és nem csak a fogyasztás miatt
Nagyon jó lett a teszt, bár sokaknak igaza van hogy pl 2-3 generációt is bele lehetne vonni a tesztkörnyezetbe, hiszen pl akinek van most egy 4890-es és cserélni szeretne, annak igen csak végig kell olvasnia a következő 3 generáció tesztjét (5xxx-6xxx-7xxx) is mire talán el tudja dönteni hogy mit is szeretne végre venni a helyére a számára kiszemelt árkategóriában.
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest