Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Srác, itt alapvető problémák vannak. Tököm se tudja mit takar pontosan a next-gen! Nem írta le nekem senki, nem is olvastam sehol.
Mi az, hogy nem megy PSP-re az átírás? Csináljálk meg könyörgöm! 50 a gép, 12 a játékAz irányítás pedig megszokható, ezt én nem rónám fel problémának...
De ez van, nem akarom ennyit kötni az ebem a karóhoz, maradok PC-nél
-
hoffman_
nagyúr
Nekem ez az egyetlen bajom a PSP-vel. A világ legnagyobb bulija lehetne, de nem ilyen szarokkal kéne kiadni. Miért nem tolnak rá FC2-őt, Crysis-t, Oblivion-t, COD4-et és hasonló jó játékokat?? Ezzel csak parasztotvakítanak. Szvsz... Nincs PSP-m, nem játszom velük, tehát ez nem gyakorlati vélemény.
De ha az általam említett kategóriából lennének játékok, akkor vélhetően nekem is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest