- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nyugodtan fikázzál droidos kisfiam, de attól még Te sem vagy szakértőbb nálam...Amit írtam, csupán személyes benyomás, mivel mindkét játékot figyelemmel kísérem egy ideje, nézem a videókat, olvasom a cikkeket stb. Szóval leírom mégegyszer hátha ismét átsiklottál rajta (talán túl gyorsan mozog a szemed): személyes benyomás, impresszió, vélemény, érzet vattafak. Jó ideig COD-oztam szóval ne akard nekem elmesélni milyen is az.....Egyébként iOS-em van, de nem vagyok almaboy, van droid is táblagépen de kész katasztrófa....Vita zárva, szép álmokat.
-
Dexar007
veterán
Uncharted, The Last of Us, LittleBigPlanet, God of War, Metal Gear Solid, Killzone, Ratchet & Clank, HeavyRain, Resistance, Gran Turismo, MotorStorm .... és a lista közel sem teljes.
Xbox-nál? Forza,Halo,PGR ... őőő .. a többi pc-re is van.
Ez erős csúsztatás persze,de a Ps mindig is az exkluzív címek miatt volt vonzó,és ez most sem lesz másképp. Igaz, nyitócímnek egy új Uncharted-et el tudtam volna képzelni,mert így ez valóban elég karcsú..de konzolt sem a megjelenés napján kell venni.
-
Raysen623
addikt
Az egyetlen ami tetszik a box-nál, az a Forza lenne, DE mivel nem vagyok túl nagy autófan ezért kibirom nélküle! A Ryse szimplán gagyi lesz ami a játékmenetet illeti - sajnos! A Titanfall nem mozgat meg, mivel egy COD másolat lépegetőkkel...a Halo meg soha nem is érdekelt...Szóval marad a PS4!
-
Ja az nem volt jó mert csak egy map pack volt ahol sorb jöttek a termek. Egyértelműen multihoz való rész. Am viszont várni kéne még egy évet a vásárlással legalább. Addig beszerzek egy két kihagyott régi játékot
A teljesítménykülönbség is érdekel, annak fényében ugye, hogy a két gép majdnem azonos alapokra épül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest