Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Az nagyon messze van ettől. A Sam inkább humoros játék volt.
-
Nimrod
addikt
CoV/CoH klón, kis Venom érzéssel és sokkal több brutalitással (amolyan Carnage szinten).
Multiban jónak tűnik, egyébként agyatlan pusztítás, amit elég hamar meg lehet unni. -
juliabrilke
veterán
Nekem elsőre kicsit olyan serious sam-nek tűnik szebb kivitelbe. Mész előre és lövöd, ami/aki meg mer moccanni.

-
nrgia
őstag
EEEZZ a nekem való game...pont tükrözi a bennem lévő hentelő állatot...ha hazamegyek a melóból lessz mivel levezetni a feszültséget...

-
Dé
aktív tag
na ez Télleg Oda*asz

-
Prof01
veterán
Jó a videó! Tipikus agyon hype-olt játék. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.

-
tsii_H
tag
durva lesz ez a game. bar azt kicsit furcsaltam hogy egy embert hozzavag a helikopterhez, az meg szetrobban
attol fuggetlenul, ha lenne egy valamirevalo gepem, vagy egy konzolom tuti megvennem. -
hommeros
őstag
hmm, ez inkább politikus mint katona

-
Mikiller
aktív tag
Nem néz semmit csak megöl mindenkit, legyen az katona vagy civil?
Senkivel se nincsen?

-
imibogyo
veterán
Szerintem sem lesz túl bonyolult, sima gamepad-del egyszerű lesz....
Plusz a kombó-lehetőségeken kívül én nem sok hasonlóságot látok a Spider-Man-nel... Az alakváltoztatásokkal és a járműhasználattal meg különben is teljesen más lesz a hangulata..Csatlakozom, must have...........

-
konas
senior tag
Jol nez ki az bisztos.hogy fogjuk ezt iranyitani?Dx10?
-
Enton
addikt
Nagyon VAD. Eddig simán néha elémugrott, de ugy igazán eddig nem tudod bennem megmaradni a játék, hogy majd lesz ilyen is, de ez a videó. Tetszik. Must See, Must Have!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

attol fuggetlenul, ha lenne egy valamirevalo gepem, vagy egy konzolom tuti megvennem.