Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
csak annyira nem vagyok járatos az "újgenerációs" konzolokban, hogy azért akad 1-2 itthon is
tudom hogy eddig is voltak frissítések (nem javítás! frissítés ami azért más, nem az alap működés eléréséhez kellett telepíteni).
Viszont nekem még nem volt olyan gondom egyikkel sem, hogy patchelnem kellett egy játékot, hogy játszhassak vele...(live-on nem vok fent, mégis tudok játszani)
Nekem személy szerint ez okozott megrökönyödést. alapvetően a programozókat tzapultam, nem a HW-t, de ha már kiadok Xtízezer forintot egy gépért, valamint tekintve a PS3 game-ek megjelenési árát (kb. 18-20k/darab), eléggé elitélendő a programozók hozzáállása(majd felpecseli ha akarja)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest