- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írtam már C programot is avr-re meg arduino-t is szerintem mindkettőnek megvan a helye.
A C++ nagyon utálom mint nyelvet, szerintem kb. a C-re hackelt OO ami sokszor borzasztó logikátlan. Én tudok rendesen programozni C++-ban, meg java-ban is (sőt ha kell C#-ban is de azt ritkán csinálom). A javat sokkal jobban szeretem például androidos javaban nagyon jól lehet dolgozni. C++-ban is elvagyok, és sokkal ellentétben nem egy hányadékot szoktam benne alkotni, de mégis nem szeretem, pedig qt-ben is írtam már jónéhány progit.
-
Viszont C-ben lehet megtanulni rendesen programozni. Ha megy a C desktopon akkor utána sokkal könnyebb lesz az arduino, vagy avr c. A windows desktop meg ha nem windowsra akarsz fejleszteni szerintem programozás szempontjából felejtős, egy linux ezerszer jobban beállítható, nincsenek ócska driverek, jobb a szöveges felület stb.
A C++-al kezdés meg kész vicc.
Az arduinonak van overheadje, viszont sokkal rövidebb a kód jobban átlátható, ha viszonylag erős microcontrollered van pl.: atmega32u4 akkor annyira mindegy egy kisebb project esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest