Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz CyberPunk666 #9 üzenetére
Kandós részre valóban csak minimális rálátásom volt.
Ha multinál dolgozol, nem kell sok feladattal foglalkoznod. Ez az igazság.
Ennél már csak az volt jobb, amikor egyik kedves látogatóm megjegyezte, hogy az mindegyik ipar érdekes, de az autóiparnál nincs változatosabb és érdekesebb.Félre ne értsd, az emberek többsége tök jól elvan a multiknál, ezzel semmi baj nincs, de amíg ezek az emberek nem dolgoztak kis létszámú cégnél, azt hiszik, hogy a munkájuk változatos
-
MongolZ
addikt
válasz CyberPunk666 #6 üzenetére
Akkor vigyük tovább a dolgokat.
Igazi mérnök hol leszel? Multiknál, ahol foglalkozol 1, talán jó esetben 2-3 dologgal? Nemár...
A mai világban minden sz*rt mérnökökkel akarnak végeztetni (köszönjük meg oktatáspolitikánknak, mert "valaki" kijelentette, hogy legyen minden második ember diplomás), csökken a mérnökök renoméja.Egyébként meg osztom a kolléga véleményét, Óbudán van az infrastruktúra nagy része, hagyomány, stb. kész, ezt el kell ismerni. Amikor én jártam a BMF-re, akkor mi a Népszínház utcából átjártunk Óbudára a szakos tárgyakra - nem a Tavaszmezőbe.
Ilyeneket ne vegyél föl, egyrészt, mert van némi valóságalapja, másrészt ennél sokkal durvábbakat fogsz kapni majd a munkahelyeden a sok okostojástól.
-
MongolZ
addikt
válasz CyberPunk666 #3 üzenetére
Ez nem igaz.
Az iskola feladata a szemléletmód kialakítása, az érdeklődés felkeltése, a lehetőségek kutatása. Senki nem úgy kerül ki az iskolából, hogy tud mindent. Viszont jó esetben tudja, hogy mit akar, tudja, hogy minek hol kell utánanéznie, érdeklődő, nyílt a világra, az újdonságokra. Igen, ezt leginkább az iskola adja meg.
Természetesen lehet valaki jó "mérnök" iskola nélkül is, csak nagyságrendekkel kisebb az esélye.
Nem is értem, hogy miért keverhetted ide a melót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest