- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Teszt mikor lesz róla?
-
zapok
aktív tag
Király hűtők, jó áron, mi kell még? Semmi! UPPP mind a kettőnek!
-
patex1983
őstag
Én is kíváncsi lennék, mit hoz a 212 EVO a 212+-hoz képest, de szerintem 1-2 foknál nem többet. (De ne legyen igazam
) Ha a tesztek bebizonyítják, hogy nagyságrendekkel jobb, mint a 212+, akkor még lehet le is váltom a jelenlegit. A ventilátor lecserélése viszont dicséretes. Én most a 212+-t egy Coolink Swif2-vel hűtöm, mivel sokkal halkabb, mint a gyárilag hozzá adott.
A zajszint meg nagyjából hihető, mivel a 800 rpm-es Swif2 zajszintje is 8.5 dB/A, ami nálam pl a házból egyáltalán nem hallatszik ki. -
CoDWaW07
őstag
jófélék
peetmaster: lehetséges -
coolpet
senior tag
En meg mindig freezer 13 pro-t vennek.
Meretileg ugyanaz, csak halkabb, es a hutesi teljesitmenye alapjaraton jobb.
Arban is kb ugyanott van, es folyadekcsapagyas a ventije.
-
Korcsii
őstag
Ameddig a föld kerek, mindig lesznek kettőtizenkettesek!
-
- = Zk = -
félisten
ahh, amit már vagy ezerszer leírtam:
"maradok a CM V8 mellett" -
bokapeter
tag
A CM 212 EVO biztos, hogy jobb a CM 212+ -nál, mert ott a gond a talp kidolgozásában volt. Ennek a talpa sokkal jobbnak néz ki mint az előző verzió relatíve gyenge talpa. A venti szerintem ok lesz, kicsi a középső része, így alacsonyabb fordulatszámon is megfelelő lesz a légszállítása.A TX3-ak között semmi különbség nem lesz.
-
Recon666
Közösségépítő
Sok váltózás nem történt a 212+ óta.
-
Joachim21
őstag
Csak nekem tűnnek egyre kisebbnek a bordák?
-
GribMate
aktív tag
"A légkavaró motorjának percenkénti fordulatszáma – a hőmérséklet függvényében – 600 és 1600 közé eshet, míg a zajszint 9 és 31 dBA között lehet."
VS
Hivatalos oldal
Eszerint 600 és 2000 RPM közötti a fordulatszám (csak úgy, mint a CM Hyper 212+ esetében), a zajszint pedig 9-36dB (szemben a 212+ 13-32dB-jével).
Ergo a fordulatszám nem változott, de alapjáraton halkabb, max. terhelés mellett hangosabb lett, mindezt 4-6 CFM-mel nagyobb légszállítással.Alapvetően két dolog változott elvileg: a ventillátor (egy picikét a borda) és az, hogy az EVO esetében a hőcsövek már nem csak a processzorral, de egymással is közvetlenül érintkeznek.
Nagyon halkan mondom: Hyper 212 EVO tesztért kiált a nép!!!
(Hogy lássuk veri-e a 212+-t). -
proci985
MODERÁTOR
ó, csökkentették a fordulatszámokat, a 600-1600 pedig a 212evonál pont ideális: ott még teljes fordulaton is elviselhető, viszont a 2200as pár fokkal lehetett jobb max. 600 viszont általában már nagyon halknak/mármár csendesnek minősül.
eddig is remek borda volt, a blade master pedig eddig is remek légnyomás/légszállítás paraméterekkel rendelkezett, miközben a hangja is okés. innentől szerintem már felesleges a ventit cserélni rajta.
KisTopi95: mint bármelyik 120as venti 30 centiről 1600rpmen. de alapvetően egy budget megoldásnál ez jó kompromisszum.
-
peetmaster
senior tag
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Ha áll a venti...
Már az elődök is kapósak (voltak), úgyhogy reméljük, hogy be tudnak lőni nekik valami kellemese árat, és ár/teljesítmény kategóriában előkelő helyen lesznek.
-
zazahoho
őstag
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Főleg úgy,hogy 1600-on meg 31
-
törölt tag
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
és pont a Cooler Mastertől...
-
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Nem csak Neked...
-
Silentfrog
veterán
Nekem kissé hihetetlen,hogy a zajszint 9 dBA...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest