- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kína-baráttá teszi legcombosabb gyorsítóját az NVIDIA
- E-book olvasók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Nekem kissé hihetetlen,hogy a zajszint 9 dBA...
-
SWiNEBoY
tag
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Nem csak Neked...
-
törölt tag
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
és pont a Cooler Mastertől...
-
zazahoho
őstag
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Főleg úgy,hogy 1600-on meg 31
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
peetmaster
senior tag
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Ha áll a venti...
Már az elődök is kapósak (voltak), úgyhogy reméljük, hogy be tudnak lőni nekik valami kellemese árat, és ár/teljesítmény kategóriában előkelő helyen lesznek.
-
proci985
MODERÁTOR
ó, csökkentették a fordulatszámokat, a 600-1600 pedig a 212evonál pont ideális: ott még teljes fordulaton is elviselhető, viszont a 2200as pár fokkal lehetett jobb max. 600 viszont általában már nagyon halknak/mármár csendesnek minősül.
eddig is remek borda volt, a blade master pedig eddig is remek légnyomás/légszállítás paraméterekkel rendelkezett, miközben a hangja is okés. innentől szerintem már felesleges a ventit cserélni rajta.
KisTopi95: mint bármelyik 120as venti 30 centiről 1600rpmen. de alapvetően egy budget megoldásnál ez jó kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
GribMate
aktív tag
"A légkavaró motorjának percenkénti fordulatszáma – a hőmérséklet függvényében – 600 és 1600 közé eshet, míg a zajszint 9 és 31 dBA között lehet."
VS
Hivatalos oldal
Eszerint 600 és 2000 RPM közötti a fordulatszám (csak úgy, mint a CM Hyper 212+ esetében), a zajszint pedig 9-36dB (szemben a 212+ 13-32dB-jével).
Ergo a fordulatszám nem változott, de alapjáraton halkabb, max. terhelés mellett hangosabb lett, mindezt 4-6 CFM-mel nagyobb légszállítással.Alapvetően két dolog változott elvileg: a ventillátor (egy picikét a borda) és az, hogy az EVO esetében a hőcsövek már nem csak a processzorral, de egymással is közvetlenül érintkeznek.
Nagyon halkan mondom: Hyper 212 EVO tesztért kiált a nép!!!
(Hogy lássuk veri-e a 212+-t).[ Szerkesztve ]
-
Joachim21
senior tag
Csak nekem tűnnek egyre kisebbnek a bordák?
Kedven vállalati alkalmazásom a Stricix.
-
Recon666
Közösségépítő
Sok váltózás nem történt a 212+ óta.
-
bokapeter
tag
A CM 212 EVO biztos, hogy jobb a CM 212+ -nál, mert ott a gond a talp kidolgozásában volt. Ennek a talpa sokkal jobbnak néz ki mint az előző verzió relatíve gyenge talpa. A venti szerintem ok lesz, kicsi a középső része, így alacsonyabb fordulatszámon is megfelelő lesz a légszállítása.A TX3-ak között semmi különbség nem lesz.
[ Szerkesztve ]
BP
-
- = Zk = -
félisten
ahh, amit már vagy ezerszer leírtam:
"maradok a CM V8 mellett"" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
Korcsii
őstag
Ameddig a föld kerek, mindig lesznek kettőtizenkettesek!
-
coolpet
senior tag
En meg mindig freezer 13 pro-t vennek.
Meretileg ugyanaz, csak halkabb, es a hutesi teljesitmenye alapjaraton jobb.
Arban is kb ugyanott van, es folyadekcsapagyas a ventije.
-
CoDWaW07
őstag
jófélék
peetmaster: lehetséges●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver
-
patex1983
senior tag
Én is kíváncsi lennék, mit hoz a 212 EVO a 212+-hoz képest, de szerintem 1-2 foknál nem többet. (De ne legyen igazam
) Ha a tesztek bebizonyítják, hogy nagyságrendekkel jobb, mint a 212+, akkor még lehet le is váltom a jelenlegit. A ventilátor lecserélése viszont dicséretes. Én most a 212+-t egy Coolink Swif2-vel hűtöm, mivel sokkal halkabb, mint a gyárilag hozzá adott.
A zajszint meg nagyjából hihető, mivel a 800 rpm-es Swif2 zajszintje is 8.5 dB/A, ami nálam pl a házból egyáltalán nem hallatszik ki.X
-
zapok
aktív tag
Király hűtők, jó áron, mi kell még? Semmi! UPPP mind a kettőnek!
[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
banhammer
veterán
Teszt mikor lesz róla?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a Hyper 212 EVO és a Hyper TX3 EVO termékekkel állt elő.
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- DIGI internet
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Amazon
- MIUI topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség