Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Aha, értem. Az az éppen megfogja inkább éppen megelőzi. Éppen megfogni inkább a F.E.A.R. alatt fogja megg "éppen", CPU limites beállítások mellett.
Ahhoz képest meg szerintem szép eredmény egy 3GHz-es procitól, hogy "éppen" megfog egy 3.2GHz-est, miután az a 3.2GHz-es durván 5x drágább.
Attól függetlenül érdekes, hogy a Crysis csak most nem számít "az is csak 1"-nek, mikor az Phenom II-k c2c verik a Core 2 Quadokat.
Nyugi, már csak hogy ne ferdítsek... nagy felbontásban (1680x1050) már van köztük kemény 10%.MOD: off
-
leviske
veterán
válasz
Joachim21 #88 üzenetére
Mi lenne, ha több tesztet megnéznél, mielőtt elkezded okítani a népet?
Nem beszélt hülyeséget, tényleg van olyan teszt, ahol CPU limites beállítások mellett, pl Crysis-ban az ALAP Phenom II 940 veri az ALAP Core 2 QX9770-et...
tzsolesz kollégát pedig szerintem nem kell kioktatni, valószínűleg tisztában van vele, hogy mit miért ír.
-
leviske
veterán
Legalább már értem, hogy miért késik a 925...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest