Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
egyébként erről a cikkben pont fordítva esett szó, de szerintem ha őszinték vagyunk manapság minden desktop linux mellé szükséges legalább egy xp.
ami kb annyi, hogy virtualbox (nem ose, hanem aminek van usb támogatása) feltelepít, xp feltelepít, usb kütyü filtert beállít, begug, driver telepyít, élvez. mindent meg lehet rajta csinálni. nálam egy lassú ssd-n 3-ig számolok mire elindul, szóval a "kényelmetlen" erős túlzás. persze játékra nem jó.
a vicces az, hogy minimálisra tömörítve a gyak töküres xp nagyobb helyet foglal a mentésben, mint az oo-val meg ezer más súlyos dologgal (pölö ltsp) megrakott kész ubuntu.
@Namelesske: ezt tudom erre mondani. megy az x, megy a wifi (csatlakoztatva van) és benne van még egy inaktív wwan kártya is. ezen a fényerőn nem használható, de kettővel feljebb simán. az meg mondjuk +1w.
-
Ez is kicsit felemás dolog, lehet a Linuxot okolni... ööö miért is? Mert a gyártó nem készít drivert? Mert a közösség nem készít drivert? Nekem van Canon nyomtatóm, pont ehhez nincs driver, az újabbakhoz van - és W7 driver sincs, illetve van, de nálam nem működik vele. Szal. a Canon-t kellene kukázni -bár amúgy a termékei árban, tudásban szimpatikusak. Linuxnál a HP ami leginkább problémamentes. Van lehetőség linuxon is windows drivereket használni, de azt nem tudom, h nyomtatónál, scannernél is működik-e, vagy csak wifi-re van.
mdraco: néhany havonta jelenik meg kernel, új vasakat szinte azonnal támogatja, (régi gépek teljesen más téma, oda nehéz megtalálni a legalkalmasabbat). RAM legyen, azt mind szereti, akkor hasít
Keress rá, hogyan lehet compiz-t, szoftközpontot beüzemelni, próbáld ki a wifit, webcamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Keress rá, hogyan lehet compiz-t,