- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Az Ms magához láncolja az embereket. Nem véletlenül az Office árazása, ha megszoktad fizess.
Hát az outlook annyira jó mindenre hogy igazából semmire sem jó. A csavarhúzó és a kés esete. Késsel is lehet csavarozni csak szenvedős. Az outlook egy kés amit csavarozásra használnak. Használom, de minden egyes verzióval több a szenvedés mint az előzővel. fapados a webes? Nekem mondjuk pont az tetszik, hogy nem kell telepíteni feltétlenül ezt a hatalmas szenvedős lassú állatot. Meg kivárni még elindul és egyéb szenvedés. Egyébként valóban kevesebbet tud a webes...
Word? Excel? Az új open formátum azért jó mert már megint csak az MS tudja normálisan kezelni, elméletileg. Egyébként a 2007 és a 2010 Office nem 100% kompatibilis egymással. Erre már ráfutottam párszor. Valóban vannak olyan docx és xlsx -ek amiket nem vagy szenvedősen nyit meg a Libre Office. Eleve régi doc vagy xls formában kell elkészíteni. Van egy két formázás ami így nem elérhető, de nekem még nem hiányoztak. Egyre többen felejtik el az új formátumot, mert így át lehet térni más Szöveg és táblázat kezelőre.
Sokszor csinálom azt hogy megcsinálom Libre Office -ban a szöveget majd Word -ben megnyitom, kicsit még igazgatom és elmentem új formátumban , mert egyszerűen fényévekkel gyorsabban lehet dolgozni benne már csak a hagyományos menü miatt is. Még most sem áll kézre így 4 év után sem az új csoda Office menü, mindig megy a vadászat az ikonokra.Pont ugyan azt pont ugyan úgy pedig nem tudhatja ahhoz lenne egy két szava az MS nek is a bíróságon. Valahol olvastam hogy vagy szívatja magát az ember és ezért még fizet is, vagy hajlandó egy kicsit tanulni változtatni a megszokásain. Cserébe se szívnia se fizetnie nem kell. Cégnél mondjuk más a helyzet mert ott elő van írva hogy ezt használod és kész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest