Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
igazad van
ezeket mindig érdekesen tudják megoldani szinte az összes olyan játékban amiből több rész vantúl komplikáltak lesznek ezek a pályák az előző részhez képest
hogy csak a jurassic parknál maradjak:
az első részben ugye a dagi programozó egy flakonban ellopott egy csomó őslény dns-t amire mikor kinyírta az egyik ősgyík ráfolyt egy adag sár
inkább ezt kellett volna a második részben alapul venni nem padig a "b" helyszínt
mondjuk valaki megtalálja stb.. -
Silenzio
addikt
Remélem ezt nem gondolod komolyan. Ez a megoldás tipikusan szánalmas, és szinte képtelenség elfogadni a forgatókönyvírók erős brainstormingolásának eme kiváló eredményeit. A Jurisics Park 3 pl. kifejezetten vérciki kategória.
A Portal zseniális, a 2.-at sem tudják elrontani, ebben biztos vagyok, de a "véletlenül felébred a főnyomi HAL 9000-koppintás, és minden kezdődik előlről" azért kifejezetten száni. Sőt.
A grafika fejlődése szembeötlő, a grafika és design szintézise nemkülönben tökéletes.
-
Fortissimus
őstag
en mar alig varom
-
fasirTTT
őstag
na ez már játék skacok
az 1 az eszméletlen volt és rövid -
Archanon
őstag
Nekem tetszik.
Jöhetne már.
Tetszik ez a SE1 felturbózva... SE2-ről van már valami újabb infó, esetleg kép? -
Ice!?
őstag
hát nem tudom. vannak benne kivetnivalók.
-
törölt tag
biztos, hogy jobb lesz az első részénél (helyszín jobban bejön), de szerintem nem fog lekötni... egy esélyt azért adok neki, ha megjelenik.
-
Sir Robin
tag
A folyadékos részek nagyon jópofák. Bár a pattogós tisztára olyan, mint a Disney-től a Flubber.
-
akangels
tag
Tetszik
kimondottan jók az 5letek
-
wolfman
veterán
Érdekesek ezek a folytatásos sztorik, mikor egy jó film/játék helyszínéül szolgáló labor/sziget stb. visszatér egy még sose látott részleggel, mint mondjuk a Jurassic Park(jah van egy B helyszín is) stb. Kíváncsi vagyok a történetre mert ugye az első részben elpusztult a "labor", most meg mégis egy komplett működő részleg van. Érdekes!
-
keIdor
titán
Nagyon várom ezt a játékot, a mozgást még mindig a Valve tudja megcsinálni legjobban. Nagyon tetszik, ahogy mozognak a robotok, teljesen élethű! Remélem a játék nem lesz több 30€-nál.
-
Hunter2
addikt
ez elég érdekesnek néz ki. jók az új ötletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest