- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Videokártya hőmérséklet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1274 üzenetére
Melyik rom volt emlékszel? Mert neki asszem 12.5.1 talán ami most fesztiválozik, aztán ott unlockoltam a loadert és kapott egy custom romot rá, de közben jöttem rá, hogy maga a firm cserélgetése a custom rom alatt kevés, a komplett romot fel kell húzni és arra a custom romot. (ghost touch kapcsán x3pro-n végigjátszottam ezt) Gondolom a vendorban olyan meghajtóprogi van ami nyilván a nyers firmben nincs és biza számít. Úgyhogy kénytelen leszek lesikálni a telóját, csak azt nem tudom, hogy 12.0.8 A11-re menjek mert ott jó volt, vagy kockáztassam a legújabb 12.5.4-et és arra rá a custom rom?
Írtam lejjebb, x3prónál viszont telegramon írják sokan, hogy akik játszanak észrevették hogy lassabb az érzékelés, fps játékoknál szembetűnő. Szóval szoftveresen jól megmókolták...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged