- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1274 üzenetére
Melyik rom volt emlékszel? Mert neki asszem 12.5.1 talán ami most fesztiválozik, aztán ott unlockoltam a loadert és kapott egy custom romot rá, de közben jöttem rá, hogy maga a firm cserélgetése a custom rom alatt kevés, a komplett romot fel kell húzni és arra a custom romot. (ghost touch kapcsán x3pro-n végigjátszottam ezt) Gondolom a vendorban olyan meghajtóprogi van ami nyilván a nyers firmben nincs és biza számít. Úgyhogy kénytelen leszek lesikálni a telóját, csak azt nem tudom, hogy 12.0.8 A11-re menjek mert ott jó volt, vagy kockáztassam a legújabb 12.5.4-et és arra rá a custom rom?
Írtam lejjebb, x3prónál viszont telegramon írják sokan, hogy akik játszanak észrevették hogy lassabb az érzékelés, fps játékoknál szembetűnő. Szóval szoftveresen jól megmókolták...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest