Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
Predatorr #673 üzenetére
Felesegem telefonjat is onnan akartunk (ő annyira nem bízik az aliexpress-ben). Egyebkent rendesek voltak. A vásárlás nem jott ossze, mert az adott keszulelbol nem volt nekik. Akivel telefonon beszeltem, kerdeztem tole h honnam jonnek a telefonok? Azt mondta h tobb europai orszaggal allnak kapcsolatban es toluk jon. Ergo ugyanugy mukodik mint az Ali. Azt nem tudom, hogy garancia papirt hogyan toltik ki.
Ezert mondom, hogy ha olcson akarunk telefont abban igy is ugyis ott a rizikó, akar külföldi akár magyar. Viszont a magyar kereskedok még radobnak par ezer forint hasznot (forrás kb ugyanaz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged