Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi242
csendes tag
Üdvözletem a Tisztelt fórumtársaknak!
Segítséget szeretnék kérni. Hyper OS 1.0.6.0 TKHCNXM firmware van fent a telefonomon.
Már az előző 1.03-as változatban is gond volt, hogy a biztonsági vizsgálat megáll 12%-on, a az optimalizálás pedig 78-on áll. Ez egy zavaró dolog. Próbáltam korábbi firmware-re visszállni, sikertelenül.
Létezik erre a bugra valami megoldás, hogy a biztonsági vizsgálat "takarításkor" ismét teljes értékű legyen?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Tibi242
csendes tag
Szervusztok!
Megoldódott a Poco F3 EU ROM 13.0.6.0-ról a szintén EU-ROM 13.0.7.0-ra való update.Szükség volt egy ADB INSTALLER 1.4.6 -os programra, amely feltelepítésekor mindeféle drivert, ezt-azt feltesz. Tulajdonképpen ez az a program, amellyel a TWRP recovery menüt felhajítja a "helyére". A telepítés végeztével a C: meghajtón kreál egy adb könyvtárat.
Második lépésként letöltöttem a TWRP-3.6.2-alioth-Nebrassy-03-07-22.img nevű image-fájlt.
Ezt a letöltött fájlt át kell másolni a C: meghajtón lévő adb mappába, és ott sima twrp.img -re átnevezni. A korábbi twrp-fájlok nagy hibája, hogy nem látják a telefon belső tárhelyét. Ez a 3.6.2-es már mindent lát.Nyitni kell egy parancssort rendszergazdai jogosulsággal.
be kell gépelni azt, hogy : fastboot devices
Ekkor kiad egy számsort és még valamit.Be kell ezután gépelni, hogy: fastboot boot twrp.img
Ezután a telefon bebootolja a twrp image-et, amely már látja a telefon belső tárolóját.
A telefonnal letölthető a 13.0.7.0-ás fastboot-is zip fájlt, tehát nem a recovery-s zip fájlt. Nálam a recovery nem ment fel. A 13.0.7.0-ás fastboot fájl indul el.
A telefonnal már korábban letöltött 13.0.7.0-ás image-re a TWRP install nevű almenüjében rá kell klikkelni. Ekkor felad egy menüt, ahol ki kell szedni a pipákat a rubrikákból. Alul a csúszkával el lehet indítani az update-et, amely el kezd dolgozni.
A telepítés végén a telefon újraindul.Lehetőség van a bebootolt twrp fájl felflash-elésére is.
Az újraindításkor már a frissített új, 13.0.7.0-ás változat indul el. A telefon recovery-módjában már automatikusan a twrp-recovery indul el.
-
Tibi242
csendes tag
válasz
niklebi #4484 üzenetére
Szia niklebi!
A TWRP-t feltettem a telefonra, de valami "telefon tárhelye titkosított" dolog miatt nem látja a zip-et.... Fel van másolova a belső gyökérkönyvtárba a recovery zip-rt:
Van:
1. REBOOT
2.WIPE DATA
3.CONNECT WITH MI ASSISTANT
4. SAFE MODE....semmi több nem látszik
-
Tibi242
csendes tag
válasz
mobilizmo #4477 üzenetére
Szia Mobilizmo!
Igen, FASTBOOT-os csomag, EU ROM. Amit a telefon frissítésként letölt, az egy md5 kiterjesztésű zip, meg egy nagyobb méretű zip fájl, amiben az indításhoz szükséges dolgok lennének.Niklebi: próbáltam a recoverys változatot is, a twrp-vel nem tudtam megoldani sajnos.
Keresgélek angol nyelvű leírásokat vagy esetleg videókat a frissítés folyamatáról, eddig nem jártam sikerrel.
-
Tibi242
csendes tag
Szervusztok!
Segítséget szeretnék kérni hozzáértő fórumtárstól az alábbiakban:
POCO F3 frissítése 13.0.6.0-ról 13.0.7.0-ra. Korábban már megtörtént az unlock, és a korábbi szoftver simán felment, de most is hiába van FASTBOOT, nem történik semmi. ŰA fejlesztői mód be van kapcsolva.
Amennyiben valakinek lennének javaslatai, azokat szívesen venném és megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tippmix
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest