Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorosz
aktív tag
Csipázom az ilyen beszólásokat.
(na jó nem volt beszólás 8) )
Napi 250.000mg -al intravénásan is csak enyhe émelygést lehet elérni.
Viszont végső stádiumban lévő rákosok szépen gyógyulnak tőle.Kb 34 mg kell naponta egy tengerimalacnak, amely olyan mint mi, nem tudja előállitani a C vitamint magától.
Szorozd fel bátran testsúlyarányosan.Én, ha egészséges vagyok, 4000-et szedek naponta.
Ha meg nem, akkor határ a csillagos ég. Semmi bajod nem lesz tőle, még a gyógyszergyártóknak sincs egy igazolt c-vitamin túladagolásos esete sem. (meg semmilyen vitaminos) -
Mateosz
aktív tag
Jobbulást!
-
detroitrw
addikt
-
törölt tag
Pheke szokatlanul sokszor fázik meg.
-
M@trixfan
addikt
Most vannak erre irányuló kutatások, vagy lehet csak nem sikerül tovább titkolni, hogy a nagy dozisban adagolt c vitamin nagyon erősen re generálja a szervezetet. Most ezt nagyon pongyolán minden hozzáértés nélkül fogalmaztam, lehet nem ez a helyes kifejezés. Egyre több alkalommal használnak c vitamin infúziót is rákos betegek, májkárosultak gyógyítására.
-
john8524
csendes tag
Mielőbbi gyógyulást!
-
Csorosz
aktív tag
Sok bkomplex, kalcium, d-vitamin (4000NE/nap) omega3 és cvitamin.
C vitaminból óránként 1000mg. A többit elég naponta 2x.
2-3 nap és megint a régi vagy.
Jobbulást, én is most jöttem ki belőle. -
dezz
nagyúr
Látom, hasonlóan alakult a "sorsunk" az utóbbi hónapokban, én is már vagy 5. infuenzán vagyok túl. Azt hiszem, valami kis szemét baci ágyazott meg a vírusoknak, de az önmagában nem sok tünetet produkál (némi színes orrválladék). Ha jól értem, az most nálad szépen ki lesz irtva (antibiotikum). Csak én nem szeretek csak úgy találomra antibiotikumot szedni, tenyésztést meg nem vállalnak erős tünetek nélkül (spórolás). Patt. Pedig pár jellemző baci ellen is van már oltás is (pneumocuccus, stb.), akkor később sem jön vissza. De oltás sem szeretnék találomra.
De amúgy tényleg nem kellene minden alkalommal bejelenteni a betegséget, egyszerűen csak olyankor nincs adás.
-
Rubinhood
csendes tag
"...kedves köhögőrohamokkal tarkított arcüreggyulladásos nyavalyának köszönhetően.
Jövő hétre csúszik a mai adás, mivel az alvást köhögéssel, a beszédet pedig csak orrfújással tudom helyettesíteni."
TOO MUCH INFORMATION...
Erdeklodnek, hogy lehetne az ilyen musorokat Silverlight helyett flashben kozvetiteni?
-
pusszycat
nagyúr
A baj nem jár egyedül, megint esik, mit esik szakad.
-
Anfänger
őstag
Jobbulást!
-
Tulkas
tag
Jobbulást!
-
Goblin12
őstag
Jobbulást!
Máris beteg valaki és tömi magát kémiával? Attól még jobban beteg lesz mint egészséges.
-
Eltomi
tag
Jobbulást!
-
Mikuland
tag
Gyors gyógyulást! Mézes pálesz, izzasztás és sok pihi!
-
IDM
tag
Infralámpa & mézes pálinka kombó
(lehet meg nem gyógyulsz, de jobban leszel)
-
zoty0
tag
Jobbulást
Egyik tanáromat idézve ha növeljük a fizikális képességeinket természetes úton akkor ellenállóbbak leszünk a betegségek ellen és a többi stb.... -
Ati1979
veterán
Gyógyulást!
-
Prof
addikt
Tessék többet foglalkozni a biogépezettel amit szervezetnek hívnak, nem csak az elektronikával mindig
-
Cythyel
senior tag
Jobbulást!
ezekszerint nemcsak én szedtem össze ilyen infnyúlenza szerű megfázásos nyavaját... -
Zotya984
senior tag
Gyors felépülést kívánok.
-
total90
veterán
Milyen sokszor vagytok betegek...
Azért jobbulást.
-
M@trixfan
addikt
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
-
saelin
veterán
Jobbulást!
Én is benyeltem valamit már egy héttel ezelőtt és még mindig nem bírtam kikúrálni... Orvoshoz meg megy a fene, egyszer minden elmúlik (max kimúlik
).
-
Recon666
Közösségépítő
Jobbulást!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A mai PH!TV-t jövő héten pótoljuk, egy kedves köhögőrohamokkal tarkított arcüreggyulladásos nyavalyának köszönhetően.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest