Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuto
tag
válasz
tommark33 #160 üzenetére
Szia!
Van hozzá mobil ap, de egy műanyag vonalzóval szét tudod pattintani a távot.
Alkoholos roncs, vagy füllpiszkállóval végig törlöd a gumi érintkezőket miután langyos szappanos vízzel átmostad az egészet.
Azért ne áztasd el teljesen, szárítsd ki, és utána pakold össze.
Ennyi.
Egyébként mobilos app van hozzá. -
tommark33
csendes tag
Sziasztok! Én is kaptam egy ilyen (wifis) készüléket, viszont nem jó a távirányítója. Szerintetek, hogy tudom így használni, univerzális távirányító (ha ez akkor milyét?) vagy működik hozzá a mobilis dune hd remote control applikáció? Köszi
-
törölt tag
A DVB-T tuner mennyire használható? Az a kis szobaantenna a panelhegyek között nézhető képet ad?
-
Ervin bá
csendes tag
Sziasztok!
Azt mondjátok ugye, hogy streamelni csak a küldő gépre telepített programmal lehet a lejátszóra.
Hálózat tárolóról (zyxel nsa310) lehet nézni, vagy azzal se megy LAN-on?
Köszi a segítséget! -
nikilauda
senior tag
Nekem is lenne egy problémám:
(Dune HD 101 W)Sok sorozatot nézek és a Dune nem jelzi,hogy melyik részt/filmet láttam már. Amíg HTPC-t használtam XBMC-vel, addig ott szépen ki voltak pipálva a megnézett filmek. Van-e erre lehetőség a Dune-nél?
-
lucza
csendes tag
Sziasztok!
Mit mondanak a hozzáértők?
Egy Dune hdtv 101 vagy inkább egy 3d blue-ray lejátszó azonos árkategóriából?
Gondolom a Dune-nel nem fogom tudni lejátszani a 3d-bd ISO-kat?! -
blacika
tag
válasz
Bandita4141 #152 üzenetére
Üdv,
érdekelne, ha képes megjegyezni a hálózati helyeket.
-
Bandita4141
tag
Sziasztok!
Nekem van egy ilyen eladó kütyüm, garival. Akit érdekel keressen meg!
-
varsam
őstag
üdv
használja valaki mac os x-el ezt a kütyüt? próbálok megosztani smb-n mappákat, de nem lát semmit, sehogy nem tudok hálózatot varázsolni köztük. -
TechFan69
csendes tag
Sziasztok! Vennék egy TV-101-es lejátszót, mert jókat olvastam róla és nekem a tudása tökélesen megfelelő lenne, de nem tudom, hogyan fogom a HDMI-t nem tartalmazó erősítőmmel összekötni. Tudom, hogy van sztereo kimenete, de azért szeretném a térhangzást élvezni, ha már van. Erősítőt sem szeretnék beújítani, mert a mostanival nagyon meg vagyok elégedve. Van valamilyen egyszerű de nagyszerű megoldás? Keresgéltem a kábelek között, de olyat nem találtam, aminek egyik végén HDMI a másik végén pedig HDMI + valamilyen térhangzást is tudó hang van.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
a 301-es verziónál van lehetőség rá, hogy sima CRT Tv-re csatlakoztassam a készüléket?
-
BBéci
legenda
válasz
#75912448 #143 üzenetére
Ne érts félre, a plazmákkal semmi bajom, maximálisan elégedett vagyok a Panákkal, persze G30-tól fölfelé. Csak a méretük kicsi, illetve bármekkorák, élvezeti faktoruk meg sem közelíti a vetített kép által nyújtottat.
4 méteres nézési távolsághoz 2,4 méter széles vászon való. -
törölt tag
...Ráadásul elegem lett a tévékből...
Nekem is, de szerintem emlékszel a kálváriámra. Egyszerűen fel nem fogom, hogy ennyi generáció után is ezernyi hibával küszködök mind a plazma, mind az LCD technológia. Végül kikötöttem a vetítőknél, de fájdalmasan drágák, egyelőre várakozó állásponton vagyok.
Természetesen a 101 és az OPPO nem egy kategória, a D1-gyel sem. Nem is neked ajánlottam a Realtekes pléjereket
Az itt fórumozók, akik átlag 42"- 47"-os készülékükhöz keresnek HD hangot kezelni tudó médialejátszót, nekik nincs sok választásuk 30-40k körül.
szerk:
Mikor visszaadod a forgalmazónak a kicsit Dune-t, akkor kapacitáld őket egy levélváltásra a fejlesztők felé HD hang ügyben.
-
BBéci
legenda
válasz
#75912448 #141 üzenetére
Tudod, hogy számomra a hang legalább annyira fontos, mint a kép, tehát Realtek kilőve. Szubjektíve is utálom, ugyanúgy, mint az AMD-t.
Ráadásul elegem lett a tévékből és 21 hónap kihagyás után, újra vetítővel nézem a filmeket. A kanapémról, 3,8 méterről, még 60 colos tévén sem látom a full HD lényegét, az apró részleteket. Sajnos a TV-101 ahhoz már karcsú, ezt az OPPO után fájdalmasan tapasztaltam. -
törölt tag
Nálam rendesen tekeri az MKV-t, ilyesmi gondot csak M2TS-nél tapasztaltam, de engem is megőrjít. 2 dolgot kéne tudnia egy media playernek, lejátszani a filmet képpel és hanggal. Mielőtt mindegyiket telepakolják mindenféle teljesen felesleges szolgáltatással, illő volna erre a kettőre koncentrálni, és nem félkarú készülékeket piacra dobni. Ez vonatkozik az összes gyártóra.
Realtekes gép szóba sem jöhet.
Pedig a Realtek 1185-ös chip, ami a Ryan 2-ben is van, tökéletesen kezeli az MKV-t, M2TS-t, és az összes HD hangot.
Egyszóval simázza, amin az összes Sigma 8670 összetojja magát. Személyes tesztjeim alapján 50"-ig képminőségbeli hátránya sincs, a hangjuk viszont más.
-
törölt tag
Igen, amiket írsz az M2TS fájlokra jellemző. Már első nap is írtam, hogy M2TS+HD hangok, ezekkel van némi bibi. Továbbra is azt gondolom, hogy ha sikerül javítani, akkor a legjobb pléjer a Dune D1-ig bezárólag, én úgy néz ki megtartom, akár 2. lejátszónak is jó lehet. Aki manapság fullos Hd audio támogatást akar 30k környékén, marad neki az AC Ryan HD Mini2. Picit többért Egreat S100, vagy megvárja a javítást
-
BBéci
legenda
válasz
#75912448 #136 üzenetére
Ezen most nem rágtam át magam, viszont elmesélem, engem mi idegesít baromira.
Nem lehet normálisan visszatekerni. Kétszeresen meg sem mozdul a kép, azán hirtelen visszaugrik 2-5 percet.Ha gyors visszatekerésből Playt nyomok, visszaugrik akár 4-8 percnyit is. Lassításból nem lehet állóképre váltani, csak lejátszásra. Nincs kockánkénti léptetés, se előre, se hátra. Annyira picik a gombok, hogy az esetek felében mellényomok, de nem ezek okozzák az előbb felsoroltakat. Stop után tetű lassú, rémesen hosszú ideig sötétséget mutat.
Hirtelen ennyi jutott eszembe de van még.
Nem tartom meg. -
törölt tag
A lényegen kívül mindent
Egyébként ha egy filmen tisztességesen dolgozott a hangmérnök és összehozott egy brutál jó hangot, ott az 1536-os mag és a 640-es DD is kiválóan szól, nem sokat tesz hozzá a HD hang. Ha eleve szar a film hangja, azon a HD sem javít, semmit. Pl nemrég néztem a Becstelen Brigantyk c. filmet, ennek a dts magja veri az idáig megjelent HD hanggal rendelkező filmek 80%-át. Ettől függetlenül a Dune elmehet a ....
Állítólag ha lesz javítás, akkor a végleges fw-ben leghamarabb.
Added "Soft Reset" function:
- Now the "Reset Settings" function proposes two choices: full reset to
factory defaults (the same as took place in previous firmware
versions), and so called "soft reset".
- The soft reset clears the settings only partially and is more
convenient in cases when the user does not need full factory reset.
- The following things are cleared by the soft reset:
- All settings from Setup menu.
- All plugins settings.
- All cached data and data stored by the player for its own needs.
- All bookmarks (remembered playback positions).
- The following things (which may be hard to reconfigure from the
scratch) are kept by the soft reset:
- All configured network folders.
- All favorites configured in the main menu.
- All installed plugins.* Improvements for the users of big remote controls:
- Added the setting allowing to choose the behavior POP UP MENU RC
button: toggle playlist/TV menu (as took place in previous firmware
versions), or toggle the new functions menu (introduced in the latest
firmware version) (this is the default behavior). The old behavior
(toggle playlist/TV menu) can be convenient for the users used to it.
Enabling the old behavior makes the functions menu unavailable (and
thus it may be reasonable only for users of big remote controls, which
have dedicated buttons allowing to trigger various playback functions
w/o the need to use the functions menu). The setting: 'Playback /
Preferences / POP UP MENU button'.* Tvigle.ru application improvements:
- Added setting allowing to manually control if the application is shown
or not on the main screen: 'Setup / Applications / Tvigle / Shown on
the main screen'.* Kartina.TV application removed from the set of preinstalled applications
by demand of the Kartina.TV company.* Minor other improvements and fixes.
* Improved handling of deinterlacing settings:
- Deinterlacing mode choice is now remembered (for file/IPTV playback).
The remembering can be disabled via a new setting: 'Save deinterlacing
mode settings'.- A warning is shown in some cases when BOB deinterlacing mode can give
better results but is not selected.- BOB deinterlacing mode is forced automatically for DVD playback when
it is needed (in interlaced video modes).* Improved ZOOM settings (for file/DVD/IPTV playback):
- Two new full screen ZOOM modes added:
- Full screen with preserved proportions (if video aspect ratio is
not the same as TV aspect ratio, some parts of the picture is
cropped).
- Full screen without preserved proportions (if video aspect ratio is
not the same as TV aspect ration, the picture is stretched to fill
the screen).- The rest of ZOOM modes are rearranged, better names given to some
modes.* Plugins improvements:
- Plugins installed into flash memory storage are kept on firmware
upgrade by default now. All other content of flash memory storage is
also preserved. The old behavior (disabling flash memory storage and
reinstalling optional firmware components) can be forced via a new
setting.- Bugfix: after plugin is deinstalled, some plugin data could be kept.
- Bugfix: Scrolling movie description of movie page using PREV/NEXT RC
buttons did not work for plugins.* Minor Dune HD TV-101 specific changes:
- Added support for minor hardware changes planned in future player
batches.
- Ethernet driver updated to a newer version.* Other improvements and fixes:
- Added support for "rtp://@" syntax for media URLs pointing to multicast
streams. (The new syntax is handled the same way as "udp://@" syntax,
including autodetection of RTP and raw-UDP.) The new syntax can be used
in playlist files, applications, etc.- Bufgix: navigation through dune_folder.txt-based applications was very
slow in some cases (caused by slow loading of AAI image files). (The
problem was introduced in the previous firmware version.)- Bugfix: Playback of MMS streams were broken. (The problem was
introduced in the previous firmware version.)- Bugfix: WiFi scan worked wrongly in some cases.
- Bugfix: FlashLite API support for persistent data storage did not work
properly on Dune HD TV-101 and Dune HD Lite 53D.- Minor other improvements and fixes.
-
törölt tag
Új BETA FW update: Version "120202_1544_beta
Szokásos DUNE "minőség"
, 3kbps a letöltési sebesség, tehát kb 8 óra múlva (vagy holnap) tudom kipróbálni, hogy immár rendeltetésszerűen működik-e a HD hang. Az update listában egy szóval sem említik a javítást, sok reményt nem fűzök hozzá.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Mai nap szereztem be egy Dune 101-es lejátszót. Beállítottam, csatlakoztam az otthoni hálózatra, látja is a PC-met (Windows 7), de érdekes módon nem látja az összes videómat, ami abban a mappában van. Lehet furán hangzik, de mintha csak a "régi" file-ok, mappák jelennek meg (1-2 hétnél régebbiek)... Valakinek van valami ötlete?
-
BBéci
legenda
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható
Másikról nem tudok. -
avr460
csendes tag
Ok, köszönöm.6mm es ezüstözött qed kábelt használtunk, még szerencse hogy maradt belőle 6 m,. remélem ez elég lesz,de persze én nem mernék nekiállni.
AZért kérdeztem a lite lejátszást, mert lehúztam a transformerst bd t, és sima lejátszásnál el sem indul, csak a lite lejátszással.Melyik házimozi erősítő topikra gondoltál? -
BBéci
legenda
A lejátszási módok közti különbségre úgy jöttem rá, hogy mindkettőt kipróbáltam, Neked is ezt javaslom. Nálam a Lite a nyerő.
Azt a kábelt szokás belülre szerelni, amit kívül használsz. Remélem, valami miőségi, ami illik az erősítőhöz és a hangdobozokhoz. A helyedben gyakorlott szakemberre bíznám, elképzelhető, hogy a keresztváltóban is kell cserélni ezt-azt.
Ismét a Házimozi erősítő topik felkeresését ajánlom. -
avr460
csendes tag
Igen, lehetséges hogy baj van a hallásommal, de én akkor sem vettem észre különbséget, igaz hogy az enyémen dts ben szólt ugyanaz a hanganyag.Akkor most megint fel van adva a lecke, ha bug os a hang,kicserélhetném arra is, így nem kellene 35 öt ráfizetnem csak a hd hangért.Valószínű hogy maradok a SMART D1 nél.Szóval azt mondod hogy ki kellene cserélni a dobozok kábelezését?Mit javasolsz, milyen kábelt kellene használni, és milyen csillapító anyagot?Tudjátok hogy mi a különbség bd film lejátszánál a sima lejátszásnál, és a lejátszás(lite) között?
-
törölt tag
Azt vettem észre, hogy HD MA filmeknél jellemző a teljes hang kimaradás, azaz végleg elmegy amíg bele nem tekerünk vagy ugrunk. HD HRA filmek rendben vannak, ott nem tapasztaltam semmi hibát. A TrueHD-nál meg jellemzően nagyon rövid kimaradások vannak hangosabb jeleneteknél. Pl Transformers3, The Dark Night stb. HD MA Star Wars-ok vagy a Sziget című filmekben akár 1 percre is elmegy a hang. Nagyon szeretem a kicsi lejátszót, bízom benne, hogy előbb-utóbb csak megoldják valahogy. Már a külföldi fórumok is tele vannak panasszal, ez talán már jobban hat a felhasználókra, mint eleinte az én próbálkozásaim, de azért betörtem őket.
-
törölt tag
Van HD audio támogatás, továbbítja mindet. De..., mint írtam bug-os a Sigma 8670 chipset, ezért sok filmnél akadozik-kimarad a HD hang. Firmware szinten kellene megoldaniuk, sajnos erre egyelőre képtelenek. Folyamatosan levelezek a fejlesztőkkel, néha küldenek 1-1 patch-et, de egyelőre semmi javulás.
-
BBéci
legenda
Az első dolgom volt, hogy ezt kipróbáltam, azért írtam az előzőben, hogy le tudja játszani a HD hngformátumokat és HDMI-n kiadja azokat. Regger fórumtárs is írt erről, valamint az időnként előforduló akadásokról is.
Van különbség, filmje válogatja, hogy mekkora. BD-játszóval, eredeti lemezekkel ugyanez a helyzet. Nemrég írtam az okát.
Érdemes a JBL hangdobozokat tuningoltatni, jelentős mértékben javul a hangjuk. Ez még az LS szériára is igaz. Rémes a belső kábelezésük és a bennük lévő csillapítóanyag.
Ne haragudj, de baj lehet a hallásoddal, haverod 8M forintos rendszerét sem hallottad jobbnak a sajátodnál. -
avr460
csendes tag
Nos,a magyar honlapon igen, azt olvasom hogy támogatja, de az angol honlapin pedig nem, csak a sima dts t, hd-t nem.http://dune-hd.com/hd_players/current/285-dune-hd-tv-101.html, itt megnézheted.De ha teszteled, akkor nézd meg ha van rá lehetőséged hogy az erősítőd kap e hd master hangot.Kíváncsi vagyok.Én nem hallottam semmiféle minőségi különbséget, de ez csak az én szubjektív véleményem.
-
BBéci
legenda
A "sima" TW-101 is támogatja az összes HD hangformátumot. Éppen azt tesztelem, kaptam hozzá WiFi adaptert is.
Tehát szerinted egy 8000000 forintos rendszer nem szól jobban, szebben, tisztábban részletgazdagabban, természetesebben valósághűbben, dinamikusabban, mint egy másfél milliós? Ugye ez költői túlzás volt? A tranzisztorosra vonatkozó megjegyzésedet sem értem.
-
avr460
csendes tag
Hát igen, gondolom ez igaz, mármint hogy tényleg jó minőségű hang dobozok kellenek.Én megvagyok elégedve az enyémekkel, gyönyörűen szólnak.1 barátomnak high end cucca van, kb7-8 milliós(én ennyit nem áldoznék zene hallgatásra, mert ugye a tranzisztoros erősítő nem támogatja a házimozirendszert sem)és nem akarok nagyot mondani, de meghallgatunk 1 lemezt az ő cuccán,az enyémen szólt legalább úgy, mint az övén, ha nem tisztábban szólt, igaz dts ben.és azért az én cuccom csak másfél volt, nem 7-8!Érdekesség:van a DUNE nek a HDI DUNE HD TV-101W - Wifi doboza, és a magyar hivatalos oldalon azt olvasom hogy támogatja a hd hangokat, tru hd,. master, de viszont az angol honlapon meg nem írja.Valakinek vélemény?
-
BBéci
legenda
Éppen erről volt szó ma délután a Házimozi erősítő topikban.
Némelyik DTS-HD MA bitrátája csak 1900-2000 körüli, azok nagyjából ugyanúgy szólnak, mint a core. Viszont a 3500 fölöttiek már lényegesen részletgazdagabbak, ami a legfőbb előnyük.
Mellesleg nem véletlenül állítják egyesek, hogy legalább egymilliós 5.1 hangdobozszett kell a HD formátumokhoz. -
avr460
csendes tag
Szia!jbl l890 elöl, jbl lc2 center, jbl l830 háttér, bose 191 oldalsó sorrund a plafonban, és jbl L8400P Subwoofer.
Kicseréltem a HDI DUNE HD Smart D1re a lite ot, most már van dts hd master hang
De nem hallok sok különbséget, talán 1 kicsit dinamikusabb a hang, nem tudom hogy megért e 35 ezret a csere -
avr460
csendes tag
-
törölt tag
A Dune hivatalos honlapján.
Egyébként a Lite előző fw frissítésének leírásából idéznék:
Added HD audio (EAC3, DTS HD HRA) bitstreaming support.
- By default, this support is disabled. To enable it, change the setting
"Setup / Audio / Digital audio connector" from "S/PDIF" to "HDMI".
- When "Digital audio connector" is set to "S/PDIF": EAC3 and DTS HD HRA
audio tracks are output to both S/PDIF and HDMI as DD-core and
DTS-core.
- When "Digital audio connector" is set to "HDMI": EAC3 and DTS HD HRA
audio tracks are output to HDMI as is, and nothing is output to
S/PDIF (hardware limitation).
- NOTE: bitstreaming Dolby True HD and DTS HD MA is not supported
(hardware limitation).Eszerint van DTS HD HRA support, és nincs DTS-HD MA és TrueHD sem.
-
avr460
csendes tag
Sziasztok!
Dune lite médialejátszóm van, amihez 2 tb külső hdd van társítva, ami harman kardon avr460 erősítő, és samsung hd led tv társa.qed hdmi kábellel vannak összekötve, természetesen a hdd és a dune usb vel.Lejátszok egy bd25 filmet, amin ugye több hangsáv van, dts, dts hd master, amit a dune meg is jelenít.A probléma az hogy az erősítő viszont nem jeleníti meg a dts hd mastert, csak sima dts ként jeleníti meg.A kérdésem hogy szerintetek miért???A dune be van állítva a hdmi hang, 5.1 hangzás, és a bitsream is.Nagyon megköszönnék bármilyen segítséget! -
mezoand
csendes tag
Szia!
Nekem is pont ugyan ez a bajom (van) volt vele! Nekem sincs még HD-tvm csak sima hagyományos. De sikerült letesztelnem egy HD-s tévén, hdmi kábellel összekötve a tv-t és az erősítővel is. Minden működött, kiadta az erősítő fele a nyers jelet vagyis a Tru-hd meg a DTS-hd-t is hibátlanul! DE ha a képbeállításoknál a video módot 720p-nél kisebbre állítottam elment a HD-hang (Tru hd, DTS-hd)! Egyébként mint a többi Dune ő sem tudja párhuzamosan kiadni az analóg és digitális jelet!
Na most nálam úgy van hang hogy hdmi kábelel megy a hang a kép meg az rca kábellel DE mindkettő az erősítőbe! Onnan meg szintén rca kábellel a tv-be! Kötheted úgy is h a képet közvetlenül kötöd a tv-be de akkor az erősítő beállításait nem fogod a tv-n látni (ez csak mellékes dolog.) A képbeállításoknál Videocsatlakozó:--> digitális (hdmi)
Video mód:-->576i 50 hz (pal)
Képarány: --> automatikus
Képfrekvencia:--> állandó
Hangbeállításoknál:
Mivel neked sincs HD-tv-d ezért
Digitális hangkimenet:-->S/PDIF (HD hang letiltva) Így legalább a Tru hd, DTS hd magját hallgathatod, ha engedélyezed nem lesz semmi hang)
digitális hang feldolgozása:-->Bitstream (továbbküldés)
Hangdekódolás:-->5,1 v 7,1
Max. mintavételi freki:-->192 khz
HDMI hang:-->Bekapcsolva
Nekem a legfrissebb béta firmware van fent. DE lényeges különbséget nem vettem észre a régihez képest, HD hangom ugyanúgy nem lett tőle
Remélem tudtam segíteni! -
swarz
csendes tag
Sziasztok!
Én is megleptem magam Karácsonyra egy 101W-el.Van egy HD-s erősítőm: yamaha rx-v 1800-s.Sajnos csak crt tv-m van per pillanat.Erre kompozittal továbbítom a képet, a hangot meg HDMI-n.És itt kezdődnek a gondok nálam, mert ha analóg jel van kijelölve a képnek nem ad ki HDMI-n a hangot az erősítő felé, legalább is a yamahám nem érzékeli.Nálam van valami beállítási gebasz vagy ez a tv 101-s nem tudja, hogy analóg kép AV kimeneten +digitális hang HDMI-n?
Ez érdekes lenne mert volt nálam egy asus o play mini és az simán tudta ezt/igaz a HD-s hangokat HD MASTER audió stb. nem tudta pass throughba csak a core-t,de legalább digitálisan továbbította HDMI-n/ amivel most kinlódom.Ha megtudnátok ezt nézni hogy nálatok ez működik így, vagy tényleg nem képes erre ez a kis kütyü azt megköszönném! -
törölt tag
-
mezoand
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a kis játékost, és az a kérdésem lenne hozzátok, hogy a Tru- hd -s hangot hogyan tudjátok kicsalni belőle? Hiába állítom át a digitális hang feldolgozását továbbküldésre, a Tru hd-s hangsáv meg sem jelenik az erősítőmön! Ha meg dekódoltatom a digitális jelet akkor meg csak stereoban kapom meg az erősítőn, hiába van beállítva a hangdekódolás 7,1-re. Az erősítőm tudja a Tru-hd és a DTS-hd kezelni. Egyébként eddig mindent lejátszott akadás mentesen, szépen olvassa a full hd-s tartalmakat, nem melegszik túlzottan hosszú filmek esetén sem. A hálózati részét még nem teszteltem!
További szép napot! -
eckertb
csendes tag
Sziasztok,
a Popbox V8 (lenne egy 35ért használtan - javítás: elkelt, így már csak 45ért van ami drága) és ez között vacilálok, lenne mellé egy Synology NAS is.
1, a Popbox tényleg nem tud DLNA-t? Vagy azért várható, hogy belekerül? Mondjuk SMB/CIFS vagy NFS is ok, Synologynak egyik sem gond szerintem.
2, mivel az erősítőm nem HDMI-s arra gondoltam, hogy a TV majd tovább lövi neki a hang streamet, notebookról korábban teszteltem, megteszi még a DTS-el is pedig az LG tévém azt dekódolni soha nem fogja.
Esetleg nem tud valaki egy rövid de velős összehasonlítást írni/linkelni a 2 playerről? Szerintem nem csak én vacilálok e 2 között. Még egy ASUS R1-esen is gondolkodom mert occsó és a legtöbb letöltött filmet az is vinné, az erősítőm meg úgysem tud HD audiot dekódolni.
nyitott vagyok a tippekre/tanácsokra!
-
B.mac
csendes tag
Sziasztok,
én is erősen fontolgatom egy ilyen kisz drágaszág beszerzését. Használta valaki a beépített samba részét (amikor a 101-re kötött USB-s winyót éred el a hálózaton). Ha igen, akkor milyen fel/letöltési sebességet tapaszaltatok ? Előre is nagyon köszi. -
Zull
senior tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés. A DUNE oldalán van kint egy szavazás, hogy mik legyenek benne a következő firmware-ekben, és ott láttam egy ilyen opciót, hogy:
"Configure subtitles font size
Configure subtitles color"És bár szimpatikus, hogy lehet szavazni a következő featureökre, de most komolyan, pl ezt a kettőt nem tudja alapból? Ősöknek gondoltam DVB-T vevővel megspékelve a picikét (mert így ha a saját gyüjteményemből viszek BÁRMILYEN filmet, akkor azt is lejátsza), de pl az előbbi felsorolt feature-ök hiánya eléggé kellemetlen.
-
vlevi
nagyúr
válasz
micimacko #87 üzenetére
Egyszerű a helyzet, olyan tévét kell venni, aminek az árához képest bagatel a félmillás lejátszó
Mint ahogy a 40ezres lejátszó is a "még belefér" kategória 2-300ezer forintos tévé mellé.A másik pedig, hogy majd pont a Sony hülye lesz mkv lejátszót tenni a tévéjébe, ezzel a saját Bluray formátumába döfne egy hatalmasat. A többi gyártó (Sharp, LG, Samu) pedig egy kicsit többet azért belerak, mint a Sony, hogy elmondhassák, hogy lám mégiscsak jobb az övék.
-
micimacko
aktív tag
Amit mondani akartam a dologgal, hogy még az a kis szar 10k-s lejátszó is többet tud, mint a leghiperebb-szuperebb beépített lejátszó, és az a 40k-s jóval többet tud a 10k-s-tól is. Azért hoztam fel, hogy értesd a lényegét, hogy miért nem irreális egy 40k-s ár, ha egy lejátszó ott van a szeren. Hozzáteszem, hogy tudtommal 32k-ba kerül ez a lejátszó (wifi nem érdekel), úgy pedig tényleg ajánlott kategória.
-
-
micimacko
aktív tag
Nem 40eFt-os lejátszóm van, de az most lényegtelen is. Az itt tesztelt Egreat 10eFt-os lejátszó is sokkal több formátumot ismer, jobban kezeli a feliratokat, mint a te TV-dbe épített lejátszó.
És, hogy ezek nem számítanak? Dehogynem. Amikor nem lehet a felirat keretszínét állítani, s pl. egy hófödte tájjal a háttérben beszélnek a színészek. SEMMIT sem lehet ilyenkor elolvasni a feliratból. Szóval ilyen apróságokon is múlik, hogy egy lejátszó mennyire jó. És ahogy írtam...nem csak 40eFt-os lejátszók vannak.
Amit az előbb megmelítettem...EZ a kis szar többet tud, mint a te integrált lejátszód. Milyen gáz az is, hogy pl. sok ilyen cucc nem játssza le a DTS hangsávot. Vagy DLNA-n keresztül már nem kezeli a feliratot. Korábbiaknál tipikus hiányosság volt, remélhetőleg ezeket már javították, de még így is nagy ám a lemaradás egy jobb különálló lejátszótól. Kb. úgy jellemezném, mint a telefonok fotózási képessége. Nagyon régóta vannak már ilyenek, de most jutottunk el odáig, hogy végre jó képeket csinálnak. De még így sem érik el egy jobb fényképező minőségét. Szépen fejlődnek ezek a TV-s lejátszók, de még nem tudják helyettesíteni teljesen a médialejátszókat. Majd talán az android elterjedésével ez is változhat...abban sok potenciált látok. -
törölt tag
Szerintem beszéltünk hasonlóról a másik topikban. Nekem is volt egy olyan Ryan playerem, mint neked és 100%-os hatékonysággal vitt minden HD audiot, melyen most a 101 elbukik. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy erősítője válogatja kinél milyen. A Ryan vitte 1500 forintos kábellel és 8k-s kábellel is, míg a 101 nem viszi rendesen egyikkel sem. A Dune D1 szintén viszi mindet.
Ahogy tegnap egy kolléga írta, meg kell várni néhány új 101 tulajdonost és akkor kiderül, hogy van-e "ezt az erősítőt szeretem, azt az erősítőt nem szeretem probléma"
A Ryan esetében ezt tartom valószínűnek. Vagy fordítva, az erősítő szereti az egyiket, a másikat nem.Gondolkoztam még olyanon, hogy lehet-e félig szar egy chip? Tehát egyszerűen vannak rosszabbul sikerültek, melyek nem tudnak nagyobb adatfolyamot tökéletesen áttolni. Megy a film, megy minden hang, de annyira nem szar, hogy teljesen megfeküdjön. Remélem érthető mire gondolok
Más magyarázatot nem nagyon találok rá. Igazság szerint egy készülék csere sokat elárulna nálad is, nálam is.
Én a 101-et nem állandóra szereztem be, de annyira bejött, immár nem biztos, hogy továbbadom. Bízom benne, hogy fw frissítéssel megoldják, mert nagyon jól sikerült médialejátszó. Ha időm engedi, hétvégén elviszem kirándulni a 101-est, meglátogatunk egy másik típusú erősítőt. Bízom benne, hogy előrébb jutunk...
-
Peak
addikt
válasz
#75912448 #80 üzenetére
azért kérdezem, mert nálam van egy kisebb probléma a DTS HD MA hangsávokkal m2ts és mkv állományok esetén.
a lejátszóm egy A.C.Ryan PlayON!HD, Realtek 1085DD chipes 500MHz-en legfrissebb beta firmwarrel.
ez adja a képet és hangot egy 6000 forintos 1,5m HDMI kábelen keresztül a házimozi erősítőnek, egy Harman Kardon AVR-460 csodának, amiben egy Faroudja videoprocesszor engedi át magán a video jelet a TV felé... és a hangot pedig szépen feldolgozza magának.az állomány jelen esetben egy 32GBos m2ts.
1. hangsáv: LPCM ( sima sztereo )
2. hangsáv: DTS HD MA (5.1)
3. hangsáv: Dolby Digital (5.1)na már most a jelenség az, hogy elinditom a lejátszást, átkapcsolom a 2. hangsávra, az erősítő közli, hogy nincs bejövő hangadat
mondom wtf?!
váltom át a 3-ra, majd megint a 2-ra, vissza 3, majd megint 2. és hopp... elindul a hang, erősítő boldogan teszi ki az OSD-t, hogy DTS HD Master Audio / Volume -45dB...megy-megy egy ideig, és aztán egyszer csak elhallgat... mondjuk úgy véletlen 5 perc után.
akkor nyomok egy STOP-ot, majd megint egy START-ot. megjegyezte, hogy a 2. hangsávon állt, és csodák csodája elindul a lejátszás a DTS HD MA hangsávval és végigmegy a 2 óra probléma nélkül!
másik állomány, A-HA Final Concert BD50... TrueHD hangsáv... véletlen időközönként, 30mp-200mp-ként az elnémul a hang, az erősítő kiirja, hogy NO AUDIO, majd egy fél-egy mp után visszaugrik, és megint van hang. tehát fél-egy mp-es szünetek, akadások vannak a hangban, noha a kép megy tovább probléma nélkül.
ugyan ez előfordul FLAC lejátszásakor is, ami sima STEREO.
na már most... szerintem mi lehet a probléma:
1.) a 6000 forintos InAkoustic HDMI kábel fos, sok zavart szed össze az amúgy sem kábelszegény környezetből, ez zavarja a HDMI átvitelt, ami adatkihagyást okoz... ergo lehet vennem kell valami elképesztően jó árnyékolású HDMI kábelt, amit azért nem értenék, mert akkor miért játsza le a komplett 2 órás állományt néha probléma nélkül?2.) egyszerűen a lejátszó szar, nem birja tartani a szinkront az AVR-rel, amit azért nem értenék, mert akkor miért játsza le a komplett 2 órás állományt néha probléma nélkül?
3.) egyszerűen az AVR a szar, mert mondjuk nem kellően erős jelet kap a lejátszótól, kevésbé érzékeny a bemenetre, esetleg az 1-es pontra visszatérhetünk innen... de igazából ha erről lenne szó, lehet lemegyek hidba tekintve hogy 300kHUFos erőlködő.
de ezt azért nem értenék, mert akkor miért játsza le a komplett 2 órás állományt néha probléma nélkül?4.) egyszerűen szar az AVR DAC-ja, a kapott jelet képtelen feldolgozni, megoldásként lásd a 3.) pont hidbamenését, amit azért nem értenék, mert akkor miért játsza le a komplett 2 órás állományt néha probléma nélkül?
5.) az állományok hangsávja nem teljesen szabványos, és az erősítő emiatt akadozik, amit azért nem értenék, mert akkor miért játsza le a komplett 2 órás állományt néha probléma nélkül?
lassan kihullik az amúgy 1-3mm-es hajam is az egésztől... szeretnék kipróbálni egy ilyen TV-101 lejátszót kontrollként, hogy kideritsem vajon a Ryan-e a leggyengébb láncszem?
ötlet? vélemény? help?
tenkjú -
törölt tag
Lekaptam a 00093.m2ts-t, tökéletesen simán játssza, hang is van.
(#76) Peak
HD audionál, nagyrészt TrueHD-nál néha kihagy a hang, jellemzően 1-1 zajos jelenetnél tizedmásodpercnyit. Látom tegnap valaki beírta az mpeg4 fórumra is, tehát nem egyedi eset, de ettől függetlenül lehet, hogy nem mindenkinél csinálja. Tényleg jó lenne több tapasztalat, de akiket pl én kérdeztem, nem használják HD audioval.
Az M2TS hiba nem olyan zavaró. Nem mindegyik ilyen fájlnál lehet beletekerni normálisan, visszaugrik oda ahonnan kezdenéd a tekerést, visszafelé nincs 1-2-4-8x tekerés csak -1 perc, előre tekerésnél nem oda ogrik ahova szeretnéd, de ezeket biztos javítják, nem lényeges hiba. Ahhoz képest, hogy gyári fw-es lejátszó, szinte hibátlan, ritka az ilyen.
-
truefx
aktív tag
Lenne olyan szíves valaki, és letesztelné a játékost ezzel a videóval?
Érdekelne, hogy rezzen-e, esetleg deinterlaceli is? (1080i-s kézikamerás m2ts)
-
Peak
addikt
USB csatlakozóról felvehető maximális áramerősség 0,5A/500mA.
Ezt a kritériumot a notebook-vinyók, a 2,5"-os cuccok tudják teljesíteni, de ott sem mindegyik, mert pl. itt van az asztalomon egy Hitachi, aminek 700mA áramerősség kell, tehát ha beteszem egy külső dobozba, akkor 2 USB port kell neki, mert 1-ről nem kap elég szuflát.A 3.5"-os hagyományos asztali merevlemezek ennek többszörösét igénylik, ezért MINDIG kell hozzájuk külső táp. 2TB-os vinyót meg még nem láttam 2.5"-osban.
-
truefx
aktív tag
Dune oldalan akcios a TV101 2Tb kulso HDD-vel, de a HDD-rol nincs sok reszlet. Kerestem sajat termekeik kozott kulso HDD-t, es ott azt irja kulso tapegysege van. Ez azt jelenti, hogy keves neki az USB tapja?
HUlye kerdesnek tunkhet, mert nincs kulso HDD-m, de azokhoz altalaban nem szukseges kulso tap, vagy rosszul tudom?
-
Peak
addikt
egyébként igazán sokat lehet tanulni a házimozis fórumtopicból is, hogy mi is kerül egy-egy komoly medialejátszóban soktizezer forintba.
a laikusok sem, mint pl gabonak fogalmuk sincs mi az a DAC, mi fán terem a hifi technika, hogy miért használ pl. a HDI DUNE a profi lejátszóiban aranyozott csatlakozást, stb.
annyira összetett technikai téma, hogy megértem, hogy nem értik hogy mi kerül ezeken olyan sokba, és megelégszenek a morzsákkal. -
Pharaoh
aktív tag
g@bo igényeit kielégíti a TV-s lejátszó, ha nem fog BD-t rajta nézni, TruHD hanggal, felirattal, akkor neki megfelel. Akinek meg nem az vesz külön lejátszót.
Bár egy kicsit túlzás, hogy ami az ő igényeit már meghaladja az cicoma lenne.Pl nekem a 10bit-es h264 támogatása és az ass felirat helyes megjelenítése lenen az alap
-
micimacko
aktív tag
Ez a tipikus "naív ügyfél" hozzáállás. Ki a ******-at érdekli, hogy a 1080-at viszi. A lényeg nem ebben van, hanem a minél több formátum ismeretében és kezelésében. Nem hiába szokták leírni az ilyen tulajdonságoknál, hogy pl. nem ismeri a mov--ot, nem ismeri a flac-et....stb. Hülyéül kezeli a feliratot, pl. nem lehet megváltoztatni a felirat méretét, helyzetét, színét, a felirat keretének a színét...stb. Külső feliratot kezeli-e úgy, hogy nem egyezik a file neve, DTS hangsáv...stb. Ezektől lesz egy médialejátszó jó, vagy csak elmegy kategória. És ha hiszed ha nem, a TV-k lejátszója még mindig gyenge. Épp ezen hiányosságok miatt.
-
bibe
csendes tag
Jól gondolom, hogy ha nincs HDMI bemenet az erősítőmön, akkor megszívtam és sose lesz 5.1 hangom?
-
pheke
tag
Hello!
Az biztos, hogy az alap fájlműveletek után (másolás, törlés, stb.) simán tudod használni a vinyót bármilyen pécén. A DVB-T felvételes megoldásnál, max azt tudom elképzelni, hogy az adott mappát nem éred esetleg el PC-ről, de nem valószínű, hogy ez a helyzet, sztem simán látod azt a mappát is gépről. A TV gyártóknál azért van ez a limit, mivel képesek minőségromlás nélkül rögzíteni az adást és ezért nem engedik, hogy elvidd az anyagot "máshova".
-
pupasz
csendes tag
Sziasztok!
A következő (lehet láma) kérdésem lenne:
Ha erre a lejátszóra külső vinyót rakok és arra másolok valamit (akár a rádugható tunerral mentve, akár hálózaton keresztül), akkor használható a háttértár utána normál gépen is varázslás nélkül? Egyáltalán lehet vele rögzíteni ilyen módon? Vagy az egy másik eszköz inkább?
Magyarán tesz-e vele olyat, mint néhány "okos" TV, hogy a jogvédelem miatt a rögzített állományok máshol nehézkesen olvashatóak?Köszi:
P. -
micimacko
aktív tag
32eFt hol fele egy normális LCD TV-nek? A Full-HD LCD-k 90-től kezdődnek, azokból is inkább a CCFL-es. És azért 1...azaz egyetlen egy LCD-s TV-ben sem tettek még olyan médialejátszót, ami akár a 10eFt-os Egreat médialejátszóval felvenné a versenyt. Mondhatnám azt is, hogy 10eF-ot sem ér a benne lévő lejátszó. És ezt a legjobb lejátszóval rendelkezőkre mondtam. Rengeteg TV-ben még annál is gyengébb a beépített lejátszó.
-
hétalvó
addikt
-
g@bo
nagyúr
drága.
egy lcd tévé árának a fele, ami lejátszik ugyanúgy hd filmeket, némi kompomisszum mellett.
-
micimacko
aktív tag
válasz
Gyula bacsi #52 üzenetére
Minek túlbonyolítani, ha az ISO sokkal egyszerűbb?
A másolós dolgot szerintem tudnia kellene, mert már az én 2 éves Xtreamerem is tudja. 1 dolog azonban fontos. Ha nem akarsz rengeteg időt ezzel szenvedni, akkor gigabites routeren keresztül csinálod. 100 Mbites neten igencsak lassúcska lesz a másolás.
-
Gyula bacsi
csendes tag
Helló!
Valamilyen file szerver képeséggel rendelkezik a kicsike?Tehát teszem azt, meg lehet azt csinálni, hogy rákapcsolok USB-n egy vinyót és ezek után én ezt a vinyót a helyi hálózaton keresztül szeretném tudni írni.
Kényelmi szempontból klassz lenne: tehát mondjuk letöltök valamit egy PC-vel egy másik szobában és én nem szeretném a vinyót folyton ide-oda hurcolászni a PC és a media player között, hanem amit a PC-re letöltöttem azt szeretném a PC-ről a media player-re kapcsolt vinyóra rámásolni. Meg lehet-e ezt csinálni?
Másik kérdés: van mondjuk egy DVD-s filmem, menüvel mindennel együtt. Amit a DVD-n találok könyvtárszerkezetet (ugyebár ezt a \VIDEO_TS nevűt) egy az egyben rámásolom a vinyóra. Kérdés, hogy a media player ezt megeszi-e? Ha igen, akkor a DVD menürendszerét is fogom tudni hasznlni? Vagy ezt csak úgy tudja, ha a DVD-ből ISO-t csinálok?
-
pheke
tag
válasz
aboriginal74 #46 üzenetére
Nem az zavar, hogy nem tetszik neki amit csinálok. Nem lehet (és nem is igazán akarok) mindenkinek megfelelni. A fentről lebeszélős stílust nem csípem, főleg ha tudásbeli hiányosságokkal párosul. De nincs semmi probléma. Idejött elmondta, én is elmondtam és eddig nincs válasz. Úgy látszik nem lesz rendszeres néző
Szelaví
-
maláj
addikt
elfelejtettem megnézni a műsort én marha
na akkor sűrűn fogom taperolni az F5-öt hátha fent lesz minél hamarabbszerk: közben már fenn is van
-
hétalvó
addikt
engem az érdekelne ha pl truehd a hang akkor azt ki tudja-e adni 7.1 lpcm-ben ?
-
kiskaktusz
addikt
ez milyen ronda...
de a sok beállítási lehetőség és a sigma chipset meggyőző
-
törölt tag
Immár 1 hónapja nyüstölöm, ahhoz képest, hogy első firmware-es és ugyanazt a hardvert használja amit a Popbox, jelenleg jobb nála, jóval kevesebb kezdeti bugot tartalmaz. Az M2TS és HD audio kezeléssel vannak gondjai, akárcsak az összes új Sigma 867x chipsetes lejátszónak, ezeket remélem javítják a közeljövőben.
Többször elhangzott az 1 USB bemenet. Egy 1,5k-s hubbal nagyszerűen pótolható a több bemenet hiánya. Itt egy kép miként kezeli a hubra aggatott 4 külső HDD-t, melyeket a kütyü power gombjának megnyomására szabályosan leválaszt. Ez nem mindegyik lejátszónak szokott sikerülni, itt szerencsére működik.
-
DjKoxi
senior tag
Nagyon tetszett a bemutató, kíváncsian várom a 301-et is!
-
pheke
tag
Na idefigyelj csillagom. Icipicit válogasd meg a stílusodat szeretettel szépen kérlek így Mikuláskor.
Az nem zavar, hogy a teszt (bár ez a szó szándékosan nem hagyja el a számat soha, max véletlenül) nem tetszik, de
1. Te ugye 100%-ig biztos vagy abban, hogy ebben a szent pirossapkás malaszttal teljes pillanatban nincs újabb Sigma csip a világon? És ez amúgy is hihetetlen nagy hiba.
2. Nem hibásan kódolt, hanem a szokásosnál jóval magasabb bitrátával kódolt a Killa Sample, amit ha kezel egy masina, nagyon nagy baj nem lehet. És nyilván egy hangszóró nélküli monitoron tök frankón kijön mind a Blu-ray, mind pedig az 5.1-es flac lejátszás sajátossága (sic!)
3. A 23.976 bármennyire is szeretnéd az nem 24p, de ha nekem nem hiszel:
LINK4. A távvezérlő az eddigi Dune lejátszókhoz képest (és pl. a Popcornokéhoz képest) béna, de kapásból fel tudok sorolni 20 olyan tévét és médialejátszót, ami megy okostelefonnal, de ugye (legalábbis a mi dobozunkban nem volt telefon) azt nem adnak a lejátszó mellé.
5. A DVB-T tunert mondtam, de ha nincs itt elég nehéz megmutatni, remélem legalább ezzel egyetértünk.
6. Mint mondtam a saját notebook-om nem arra van, hogy minden tesztcucchoz, amihez vmi extra (de legalábbis általam egyáltalán nem használt) szoftver kell akkor felrakom az összes Samba meg mittumén programot. Majd Te, mivel oly hatalmas tudással leledzel a birtokodban az összes Dune lejátszóval kapcsolatban biztosan megválaszolod a hálózatos kérdéseket itt a topikban.
És még egyszer: ahhoz 100%-ban jogod van (és nem is akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről), hogy ne tessen a műsor, a stílusom, stb., de ahhoz nincs, hogy ilyen hangon "beszélj" nekem, nekünk. PEACE
-
HDmaniac
csendes tag
Szerintem minden összehasonlító táblázatnál többet ér, ha elmegy az ember egy bemutatóterembe, és élőben megnézegeti a készülékeket. A Dune mellett a Popcorn lejátszók a másik top márka, az is kb. ugyanezeket tudja, sőt pl. a beépített jukebox durván fejlődik és már most nagyon jó!
Feltétlenül érdemes számításba venni a Popbox V8 illetve az A-300 modelleket (és majd a C-300-at is) a kis Dune-ök mellett, ha lejátszó vásárlását tervezi valaki. -
Pharaoh
aktív tag
Egyedül az nem tetszik benne, hogy csak smb vagy UPnP szerveren keresztül játszik le hálózatból.
-
HDmaniac
csendes tag
Jó kis lejátszó ez, csak ebből a béna tesztből sajnos ez nem nagyon derül ki.
USB egér is dugható rá, illetve van fullos QWERTY billentyűzet is, lásd [link]
Kevés az USB port? USB HUB is használható, és a probléma megodva.
Viszonylag új chip van benne? Nem viszonylag, hanem teljesen új chip!A killasample egy hibásan kódolt minta, nem attól jó vagy sem egy lejátszó, hogy azt viszi vagy sem. Blu-ray, vagy 5.1-es 24 bites FLAC lejátszás nincs megmutatva, pedig tudja.
És a hálózatos lejátszás, ami a lényege ezeknek?Dugható rá DVB-T tuner is ([link]), ami sok más fosh lejátszóra nem. Semmit sem láttunk ebből.
A 23.976 fps egzotikus? Anyám, ki ez a tesztelő, nem látott még 24p filmeket? Hol él ez?
Youtube lesz valamelyik következő firmwareben, bár egy HD lejátszónál ez valójában sokadlagos szempont.Béna a távvezérlő? Bármilyen okostelefonnal frankón távirányítható, amire szintén nem sok gagyi playa képes.
-
Bélaaaa
őstag
Megnéztem, miért sötétedik el a kép?
Én automatán használom, ekkor 1080p (60hz)-re teszi a felbontást, a webböngésző viszont átkapcsolja 720p (60hz)-re. A váltás közöttük beletelik 6-7 mp-be is sajnos.
A böngészőben megjelenik középen egy egérkurzor is. Megérne egy misét, hogy azt mivel lehetne használni...
-
vlevi
nagyúr
Nekem teccik a szerkezet, igaz, drágább, mint a 10 ezres Himedia 200, de talán nem is szabad őket összehasonlítani.
Az ára is kezd az ingerküszöb alá esni, hogy azt mondjam, ezt már megvenném. Kár, hogy a beépíthető 3.5" vinyós eszközök sokkal drágábbak. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Arénában mi lesz holnap??
Boldog mikulást Pheke!
-
Bélaaaa
őstag
Pedig jó benne a webböngésző, nálam behozza a prohardver.hu-t. (Igaz, én kábellel használom)
-
Pharaoh
aktív tag
Szerver indítás nélkül, a sima megosztott fileokat le tudja játszani hálózatról?
-
Bélaaaa
őstag
Ha van kép is a zene könyvtárában, akkor lehet választani, hogy a képeket is mutassa zenelejátszás közben!
-
micimacko
aktív tag
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Dune mindig is Sigma-t tett a lejátszóiba.
-
TraceR
tag
Felirat is érdekelne, lehet-e mögé rakni hátteret pl (mármint nem betűkörvonalat, hanem x% transzparent hátteret). Apropó, miért nem megy a chat a lejátszóban?
-
-
Bélaaaa
őstag
Youtube kliens található benne?
Köszi!
-
TraceR
tag
A webböngészőt majd megmutatod, ugye?
-
csabi2008
tag
GMT+1 a mi idozonank
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Azért 17:21, mert GMT 0:00 volt és nem GMT+1
-
Pharaoh
aktív tag
GMT+1 van nálunk
-
Bélaaaa
őstag
Youtube kliens található benne?
-
callmeakos
veterán
Nem voltam itt és lehet elhangzott már, de megkérdezném: Sigma Designs vagy Realtek chip van ő benne?
-
Dexter-2000
őstag
jónak tűnik
-
Stafni
aktív tag
Na ez pont aktuális, megskubiznám.
Közbe elindult az adás. -
bence1204
tag
minden oké
-
Buffa
csendes tag
MInden O.K!
-
cashzoli
aktív tag
van minden
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Hang & kép OK
-
Bélaaaa
őstag
Mikor kezdődik? Má' 18 óra 07...
-
McDog
aktív tag
Itt van egy összehasonlító táblázat
-
Pharaoh
aktív tag
A Dune lejátszók, ez, esetleg a lite képes ASS feliratot helyesen, formázva megjeleníteni?
-
-
Szívesen megnéznék egy androidos media playert is azt hiszem olyan még nem volt a PH-ban.
Samsung Wave GT-8500
-
micimacko
aktív tag
Jó cucc ez, egy másik fórumon már írtak róla, de én inkább a nagyobb testvért, a 301-est várom. Az is kijön napokon belül.
-
Pharaoh
aktív tag
A Dune HD Lite-hez képest hol van? Jobb?
-
Heller2
aktív tag
Várjuk!
Szeretem ezeket a box-okat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A HDI lejátszómanufaktúra (ha szabad őket ezzel a kellemes képzavarral jellemeznem) egyik legolcsóbb médialejátszója érkezett a stúdióba.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest