Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Te is tudod, hogy ez csak kerülőmegoldás.
Amúgy tartom továbbra is, hogy a nagy fontok miatt kevésbé egyértelműek a térközök és a tagolás. Ha mindenáron maradni akartok ennél a betűméretnél, én szívem szerint javasolnám, hogy valahogy varázsoljátok határozottabbra. De az igazat megvallva ez tényleg nem akkora tragédia, csak mégis ott van.
Ami jobban böki a csőrömet, az a cikkek bal oldalra húzása plusz a hsz-szám linkesítésének hiánya, illetve van mégvalami, amit tegnap nem tudtam megfogni, de ma az alaposabb nézegetés során rájöttem:
A hírfolyamban a kiskép nélküli címek és leírások automatikusan balra csúsznak, és ez nagyon szétzilálja az összképet. Én behúznám azokat is ugyanannyira, mint a kisképes címeket. Ez ergonómiai szempontból is indokolt lenne, hiszen ha az ember végigpásztázza a címeket és leírásokat, akkor kényelmesebb, ha nem máshol kezdődnek a különböző sorok, hanem ugyanabban a vonalban.
Példának okáért sokkalta kellemesebb látványt nyújt a tesztek listázása, mint az ömlesztett.Apropó, dátum: terveztek valamit abba a sorba még, vagy valami más okból ragaszkodtok a relatív megoldáshoz? Főleg kíváncsiság vezérel, nem értem a lépést, viszont egyértelmű, hogy már az előző designnál is nagyon szerettétek volna azt bevezetni, csak közkívánatra váltottatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Extraflame pellet kályha
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest