Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 7

addikt

válasz Parci #209 üzenetére

Te is tudod, hogy ez csak kerülőmegoldás.

Amúgy tartom továbbra is, hogy a nagy fontok miatt kevésbé egyértelműek a térközök és a tagolás. Ha mindenáron maradni akartok ennél a betűméretnél, én szívem szerint javasolnám, hogy valahogy varázsoljátok határozottabbra. De az igazat megvallva ez tényleg nem akkora tragédia, csak mégis ott van.

Ami jobban böki a csőrömet, az a cikkek bal oldalra húzása plusz a hsz-szám linkesítésének hiánya, illetve van mégvalami, amit tegnap nem tudtam megfogni, de ma az alaposabb nézegetés során rájöttem:

A hírfolyamban a kiskép nélküli címek és leírások automatikusan balra csúsznak, és ez nagyon szétzilálja az összképet. Én behúznám azokat is ugyanannyira, mint a kisképes címeket. Ez ergonómiai szempontból is indokolt lenne, hiszen ha az ember végigpásztázza a címeket és leírásokat, akkor kényelmesebb, ha nem máshol kezdődnek a különböző sorok, hanem ugyanabban a vonalban.
    Példának okáért sokkalta kellemesebb látványt nyújt a tesztek listázása, mint az ömlesztett.

Apropó, dátum: terveztek valamit abba a sorba még, vagy valami más okból ragaszkodtok a relatív megoldáshoz? Főleg kíváncsiság vezérel, nem értem a lépést, viszont egyértelmű, hogy már az előző designnál is nagyon szerettétek volna azt bevezetni, csak közkívánatra váltottatok.

Új hozzászólás Aktív témák