- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Azért jár az Atlusnak a nagy pofon, mert nem lehet a PS4-es verzióról PS5-re frissíteni. Tudom, náluk sosem volt kedvezményes áron újrakiadás, de attól még itt 60fps-en túl semmi extrát nem kap az ember, ha a PS4-es játék már megvan.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Nekem ez a Royal kimarad. Nagyon tetszett a Persona 5. És egyik olyan játék, ami nagyon emlékezetes maradt, a mai napig számomra. De túl hosszú ahhoz, hogy ennek a kibővített kiadásnak nekiálljak.
Viszont várom nagyon a Persona 4 Golden-t, mert te is Grath és még sokan mások is mondták, hogy az talán még az 5-nél is jobb.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KKaresz45
senior tag
A Persona 5-ön felbuzdulva én megvettem a Persona 4 Goldent amikor megjelent PC-re, csalódás volt, nem tudott behúzni. Most 48 órám van benne, de nem tudom hogy be fogom-e fejezni (főleg hogy elkezdett crashelgetni). Én is olvastam hogy sokak szerint jobb mint az 5, kicsit furcsállom. Azt gondolom, hogy a 4 után játszani 5-öt más élmény lehet mint fordítva.
-
negyven2
veterán
Én is egy ismerősömet tudom idézni, hogy a P4 Golden igazából nem jobb mint a P5/P5R, hanem neki jobban tetszett a P4G. Idézem töle: "ez olyan mint neked a RDR/RDR2 esete". Ami lényegében annyi, hogy nekem is ha rangsorolni kéne, hogy melyik RDR-t szerettem jobban akkor nekem egyértelműen a 2010-es első rész lesz a válaszom. Hiába tartom minden tekintetben jobb játéknak a RDR2-t (nem hiába van benne az Xbox szerint ~5300 órám ), de nekem anno sokkal jobban ütött az első rész, és ha választani kéne a kettő közül, hogy melyiknek vinném végig újra a sztoriját, akkor inkább az első részt választanám.
Úgyhogy szerintem ilyesmi lehet itt is, hogy akik anno hamarabb játszottak a P4 Golden-el, azoknak az nagyobb élményt adott mint utána a P5/P5R. Vagyis lehet, hogy neked így utólag csalódás lesz a P4.
Amúgy lényegében ehhez tartozik egy általam preferált szisztéma, miszerint a játékok sorozattokat kiadási sorrendben kell végig vinni, és nem belső kronológia szerint (ugye RDR példával élve ugye előbb a 2010-es majd a 2018-as, hiába játszid ez utóbbi az első elött).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
.LnB
titán
Hú de jól elvittem (félere) ezzel az apró megjegyzéssel, a topik témáját. Na, most már mindegy.
Én a P4-et nem is nagyon tudtam akkoriban játszani. PS4 volt az első konzolom. Azon játszottam a P5-tel, levett a lábamról.
A példa meg jó, mert beszéltük nemrég, hogy pont az RDR2-t játszom újra. Teljesen elvarázsol az a játék.. teljesen! De én az első részét sose vittem végig. Egyszer csak kipróbáltam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KKaresz45
senior tag
Pont így vagyok a Witcherrel mit te az RDR-rel. Nekem az első rész adta a legnagyobb élményt, a mai napig úgy érzem, hogy azt a dark fantasy hangulatot nem sikerült utána már elcsípni. A harmadikat is ronggyá játszottam és objektíve nézve sokkal jobb játék minden tekintetben, de nekem az első rész "A" Witcher. Viszont fordított sorrendben nem ajánlanám senkinek aki még nem látta egyiket sem.
-
Wesder
félisten
Ez amúgy azért is fura, mert Xboxon meg ha megveszed One-ra, akkor ahoz a nextgen meg a PC kiadás is jár. Nem értem mi az oka annak hogy PS5 verziót nem kapják meg a PS4 verzióval rendelkezők.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Corleone33
senior tag
PC-n sajnos vannak néha megröccenések fps -terén busy zónákban, jelenleg nekem a Process Lasso ezen segített valamennyire de szívesen látnék valami official patchet is majd.
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
KKaresz45
senior tag
-
Kvelstadt
veterán
Amiért én haragszom, az az hogy ez a royal bővítés nem valami dlc formában jött ki. Tudom, tudom hogy ez az egész játékhoz hozzáad minden tetületen de ezt az ő gondjuk megoldani.
Mert így kb az van hogy köszi kedves user hogy megvetted az alap játékot anno, de most vedd már meg ezt is mer szebb meg jobbabb teliáras, és így megint megveheted azt a részét is a játéknak amit már jól ismersz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Kvelstadt #12 üzenetére
Ez már a Royal eredeti megjelenésekor is felmerült 2020-ban, nem nagyon lehet vele mit kezdeni, az Atlusnak ez a termékpolitikája. Nyilván megideologizálják, hogy anno PS2-re még nem lehetett DLC bővítményt hozni, szóval akkor is kicsengették az emberek a pénzt a teliáras bővített játékra (P3 -> P3 FES).
Aki még nem játszott a játékkal, annak ez mindenképp jó lehetőség, a vanillát meg lehet vele spórolni. Én személy szerint már a hatodik részt várom
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kvelstadt
veterán
De nincs ott senki hogy szóljon nekik hogy, "te figyi atlus, már nem ps2n vagyunk, nem kell az egészet kiadni megint. Elég csak azt ami készült hozzád.
Ps5 van érted ÖT! Tudom tudom, nem tűnik sokkal többnek de van köztük legalább 15év." 😃Azzal egyrtértek hogy akinek új annak tök jó opció ez a P5R kiadás.
Lehet hogy majd én is megyek vele még egy kört, csak még duzzogok, meg először megnézem a P4et mert nekem meg az maradt ki."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
gejala
őstag
Csak nálam van az hogy P3 > P4/P5? Nagyon várom már, hogy jöjjön PC-re a P3. Csak kár, hogy abból kb. soha nem lesz definitive kiadás, most is a Portable jön, a FES extrái nélkül. Mondjuk ha választani kell, akkor részemről Portable inkább, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs