Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jó. ha majd egy ilyen trióból 2 db 2 gigás egy x48-ban is elmegy 1,65-el 200CL7-en, akkor elhiszem, hogy fejlesztettek is valamit
amúgy 64bites Vista. egyértelműen.
XP64 bit még xarabb, mint maga a Vista, 2003-ashoz meg már nem lesz driver támogatottság.én is sírva raktam fel a 64 bites Vistát a 12 giga ramomhoz, de úgy egy hónap után egész jól elvagyok vele. Pedig utálom a Vistát. nagyon. Pl. el kéne törni kezét lábát annak, aki így tönkre tette a Windows intézőt, és be kéne csukatni a Creative -ot, hogy az Xfi fatality hez nincs vistás driver, amin működne a digitális hangkimenet. ezeket kívűl minden rendben van! Minden proginak találtam működő 64bit-es verzióját, játékok is mennek...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Napelem
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest