- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
- 

captainm tag Aki szeretné érzésre kipróbálni milyen, az 10-20 ezer között már talál az első generációs verzióból használtat. Nekem is az van és nagyon meg vagyok elégedve vele! Az üzemidő nem mellébeszélés, tényleg bírja akár egy hétig is, de ha valaki aktívan használja, akkor két naponta töltenie kell, ami amúgy gyorsan megvan. Mutatja az időt, jelzi az üzeneteket, a hívásokat, mutatja a Runkeeper főbb adatait és ezzel még csak el se kezdtem sorolni az egyedi appok lehetőségeit! Még játékokat is fejlesztettek rá, a sok ezer óramintáról nem is beszélve  Nekem bevált, pedig nem számítottam rá, most gondolkodok egy színes kijelzős vásárlásán, de az is valószínűleg használtan fog érkezni, ahogy sokan említették már korábban, a 90000-es új ár luxus kategória, de maga az okosóra is luxus egyelőre. Külsőre sajnos valóban nem hozza azt a minőséget, mint egy Moto 360, vagy Samsung Gear 2, de nem is egy ligában játszanak szerintem. 
 Pebble: 7 napos üzemidő, folyamatosan látszik a kijelző, rengeteg app és felszín
 Mindenki más: 5 órás folyamatos üzemidő, vagy 1-2 napos üzemidő, ha nincs folyamatosan bekapcsolva az óra, nincs akkora választék felszínekből és appokból
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest