Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • captainm

  tag

  Aki szeretné érzésre kipróbálni milyen, az 10-20 ezer között már talál az első generációs verzióból használtat. Nekem is az van és nagyon meg vagyok elégedve vele! Az üzemidő nem mellébeszélés, tényleg bírja akár egy hétig is, de ha valaki aktívan használja, akkor két naponta töltenie kell, ami amúgy gyorsan megvan. Mutatja az időt, jelzi az üzeneteket, a hívásokat, mutatja a Runkeeper főbb adatait és ezzel még csak el se kezdtem sorolni az egyedi appok lehetőségeit! Még játékokat is fejlesztettek rá, a sok ezer óramintáról nem is beszélve :)

  Nekem bevált, pedig nem számítottam rá, most gondolkodok egy színes kijelzős vásárlásán, de az is valószínűleg használtan fog érkezni, ahogy sokan említették már korábban, a 90000-es új ár luxus kategória, de maga az okosóra is luxus egyelőre.

  Külsőre sajnos valóban nem hozza azt a minőséget, mint egy Moto 360, vagy Samsung Gear 2, de nem is egy ligában játszanak szerintem.
  Pebble: 7 napos üzemidő, folyamatosan látszik a kijelző, rengeteg app és felszín
  Mindenki más: 5 órás folyamatos üzemidő, vagy 1-2 napos üzemidő, ha nincs folyamatosan bekapcsolva az óra, nincs akkora választék felszínekből és appokból

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés