- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainm
tag
Aki szeretné érzésre kipróbálni milyen, az 10-20 ezer között már talál az első generációs verzióból használtat. Nekem is az van és nagyon meg vagyok elégedve vele! Az üzemidő nem mellébeszélés, tényleg bírja akár egy hétig is, de ha valaki aktívan használja, akkor két naponta töltenie kell, ami amúgy gyorsan megvan. Mutatja az időt, jelzi az üzeneteket, a hívásokat, mutatja a Runkeeper főbb adatait és ezzel még csak el se kezdtem sorolni az egyedi appok lehetőségeit! Még játékokat is fejlesztettek rá, a sok ezer óramintáról nem is beszélve
Nekem bevált, pedig nem számítottam rá, most gondolkodok egy színes kijelzős vásárlásán, de az is valószínűleg használtan fog érkezni, ahogy sokan említették már korábban, a 90000-es új ár luxus kategória, de maga az okosóra is luxus egyelőre.
Külsőre sajnos valóban nem hozza azt a minőséget, mint egy Moto 360, vagy Samsung Gear 2, de nem is egy ligában játszanak szerintem.
Pebble: 7 napos üzemidő, folyamatosan látszik a kijelző, rengeteg app és felszín
Mindenki más: 5 órás folyamatos üzemidő, vagy 1-2 napos üzemidő, ha nincs folyamatosan bekapcsolva az óra, nincs akkora választék felszínekből és appokból
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Apple Watch Series 11 Alu 42 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest