Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeleztem Gadgetwraps felé, hogy nem érkeztek meg a fóliáim.
Még aznap rám írt egy Nick nevű fazon, hogy ha lehetséges, adjak meg egy alternatív címet, ha egyébként biztosan jól adtam meg a saját címemet. Ez volt 5 napja.
Aznap visszaírtam, hogy végülis a városnevet lehet elírták (megírta azt is, hogy a nyílvántartásukba hogy került be a címem), legalábbis a kezdőbetűje az utcanév és szám után szerepel, alatt pedig új sorban a városnév az első betű nélkül. Lehet ez miatt nem jött meg a csomag.Erre a levélre már nem jött válasz. Három napja írtam nekik egy alternatív címet is, de arra sem jött semmi visszajelzés sem.
Azért kérdem ezeket, hogy akiknek innen volt már ugyanilyen témájú levelezésük, nektek visszaírtak-e vagy nem.
Picit fura, hogy semmi visszajelzés, de persze ha közben a háttérben már intézkedtek és legkésőbb jövőhéten befut a csomagom, akkor végülis semmi szavam sem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest