- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Gondolkodom egy 5450-en, de még nem volt érkezésem megnézni, hogy pontosan mennyit is profitálnék a váltással. Jelenleg 4350-nel tolom, aminek a passzív hűtőjével nem vagyok elégedett. Leginkább ez sarkall gondolkodásra.
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Móci
addikt
Az is igaz...
Valószínűleg a következő kártyám sem lesz teljesítményben drasztikusan gyorsabb a mostaninál, inkább a fejlettebb audio és a hdmi fog szerepet játszani a választásban. Ahogy írtad is, szolgáltatások."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
Ennyi erővel lehetne rajta lekváros kenyér is...
Viccet félretéve nekem nem mindegy, s ennek hangot is adtam. Az, hogy a DDR2 bizony a PH-n újabban poénforrás, annak gondolom oka van. Ha nincs, akkor tévedtünk.daa-raa: nem biztos. Sajnálom, DDR3 esetleg DDR5 szemellenzős vagyok, lehet kövezni, dobálni.
[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
engusz
veterán
Nem mindegy, hogy mi van rajta? Egyszerűen de. A sajátomon se tudom, hogy pontosan milyenek tanyáznak (tippem szerint DDR2), de nem is fontos, mert kiszolgál három megjelenítőt és HD-t is gyorsít.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Dyno
veterán
Szimplán költség hatékony az EVGA megoldása, annyi hőt termel a kis geforce hogy hőcsövekkel kelljen megtámogatni.
(#8) Mr.Csizmás: Tőled még sohasem láttam értelmes hsz.-t bármilyen nvidiához kapcsolodó hírnél....
(#12) Móci : Mért egy ilyen kártyán is ddr5 legyen?5450-en is az van??az is 64bites ddr2 vagy ddr3-as?Akkor hova a fölös fika?Vagy márcsak a ph-s hagyományoknak kedvezel?
(#16) mephi666: Rendben de nem 73gt-vel összevetendő hanem akkor inkább 73gs.
Ideje lenni felfogni hogy ezeket nem játék miatt hozzá ki a gyártók, vagy talán az 5450-en majd tudok normálisan játszani?más: Komolyan frászt kapok már ha a hírekhez bemegyek mindig ezt kell olvasni a sok idióta fikázást?5450 nem lehetet olvasni ilyeneket pedig hasonló kaliber.....tehát kicsit valóban sokat romlott a színvonala a ph-nak pedig nem akartam egykét kedves értelmes fórumtársamnak elhinni...
(#43) Móci: Ja csak az áráért másik oldalról is ddr2-est kapsz, ddr3-asnak már olyan felára szokott lenni, hogyakkormár érdemesebb egy kategóriábal feljebb lépni(gt220 vagy 5570 vagy 4670)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Translator #5 üzenetére
A refcooler is vapor chamber-es, szóval nem biztos, hogy van értelme külön Vapor-X verziónak. Persze ha egy jó nagy ventilátorral támogatják meg, akkor talán. De az meg a házon belül kergetné a kánikulát.
-
Egzee
őstag
16 stream processzor? Ez most komoly?
-
proci985
MODERÁTOR
azért az MSI memóriáira valami hűtés lehet nem ártott volna... hűtés nélküli memóriáknál passzív kártya esetén gyenge házszellőzésnél gyakori a halál.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Móci
addikt
válasz FRENK1988 #33 üzenetére
- Halló, Sparkle? Itt az EVGA beszél.
- Üdvözlöm!
- Nem maradt véletlenül pár ezer raklapnyi DDR2 memória Önöknél raktáron? Mi is ki szeretnénk próbálni ezt az 'életérzést' valami kis tré kártyákkal.
- Maradt e? Kavics helyett azzal van felszórva az udvar! Azonnal postázunk 3400 raklap memóriát!
- Köszönöm!Én ezt valahogy így tudom elképzelni.
-
FRENK1988
veterán
-
Devid_81
félisten
Eleg jo a passziv cucc.
...
-
bartucc
addikt
Van itt brutál OC, bazinagy borda meg gigányi ddr2 memória. Az ember már-már a bőség zavarával küzd.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Yürei
csendes tag
Hmm.
Nekem biztosan nem kéne még egyszer passzív hűtésű kártya.
Anno a 8500GT-vel is csak a gondom volt, ez azt hiszem meg is sült.
Vagy csak rosszul emlékszem, na majd megnézem jó e még ha megtalálom valahol.
Inkább legyen olyan hangja mint egy vadászgépnek de hűtsön.
Az msi tényleg jól néz ki a másik hát nem is tudom, egy tömeg verekedésben biztos jó hasznát venném!*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************
-
DigitXT
nagyúr
Tessék mondani: a gyári OC-s HD5850-hez jár a szokásos "szürkehalál" hotfix, vagy inkább a dobozban mellékelnek egy bazinagy "user error" molinót?
-
Ari18
őstag
Club 3D 5850-e nagyon tetszik. Biztosan szép felárat kérnek a "tuningért".
Látom DDR2-ből még mindig van raktáron
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Ennek a Club 3D "OC"-nek jó a hűtője.
Az EVGA eléggé "masszívnak" néz ki! -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A Club3D megoldása nagyon szép, a légkavaró is hatékonynak tűnik
<< Heimdal >>
-
mmdms
addikt
Hát ezaz! Épp ezt mondom én is, csak abból a nézőpontból, hogy minek gyártson rá pénzért memóriát, ha ez is bőven elég, és van is neki kismillió.
Jó sokáig tartott amíg megtaláltam a témainditó írás gombot
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
Hát, szerintem aki a legkisebb megoldásút veszi az nem játékra fogja használni, vagyis nem az volt a fő szempont. Akkor meg miért ne spóroljanak a ramokon, ha úgysincsenek kihasználva.
A 220-as tulajdonságait jobban elnézve ott már kell azért, igazad van.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mephi666
nagyúr
pont ezt akartam írni, hogy már a 7300gt-m is ddr3-as volt és ott speciel elég durva különbség volt a ddr2/ddr3 verziók között teljesítményben...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bocsika
aktív tag
Durván néz ki a 210 nem a bordája, bár kíváncsi lennék hogy hatékony-e. Mondjuk ha megpurcan a kártya lehet vele répát reszelni.
-
Móci
addikt
válasz Mr.Csizmás #8 üzenetére
Most miért? Hülye lenne nem kiadni egy DDR2-es kártyát!
-
FRENK1988
veterán
válasz LackoMester #2 üzenetére
Én is ezt néztem ki a közeljövőben magamnak. Remélem az ára jól fog alakulni
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Vico87
tag
Kinézetre nekem mind tetszik (csak az házon kívülről úgysem látszik), már vártam ilyen passzív kártyákat, csak én DDR5-tel képzeltem el őket (GT220, GT240).
-
Mr.Csizmás
titán
evga....már ez is tömegszemét gyártó lett ugye s.e.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
mephi666
nagyúr
tréfálnak a treff tuningjával rendesen megint komoly 5-10% közötti oc van
a passzív kártyák közül meg az msi szép a csövekkel, de a másik mintha valami '80-as design alapján készült volna... vagy a retro a divat itt is?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
luw2win
őstag
Club3D-k mindig nagyon tetszettek, és ez most is így van
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Translator
tag
Most már csak a VaporX hiányzik az 5850-hez, mindenki más képes volt csinálni vmi normális hűtést, csak a zafír nem
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
Móci
addikt
Az EVGA nem spórolt a bordán, az biztos. Lehet, ha leadnánk álumíniumként, jó pénzt kapnánk érte.
Viccet félretéve csak lesz Amd oldalon is hasonló kiadás más gyártótól.
Club3D meg jöhetne, várom szeretettel.[ Szerkesztve ]
-
caizzz
senior tag
Az az 5850 iszonyat jól fest. Bár a 725 -> 760-ra és 1000 -> 1025-re ez akkora OC, hogy leesik a plafon. De láttunk már kevesebbet is.
Az "EVGA GeForce 210 DDR2" névre hallgató lábkeményedésreszelő viszont valami förtelem.
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
-
LackoMester
addikt
a Club 3D féle megoldás jól néz ki,teljesitményileg is baba az a Evga féle kártya elég mókás kinézetü
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
engusz
veterán
Ezekhez hasonló passzív bordázattal szívesen beneveznék egy Radeon HD5450-re!
[ Szerkesztve ]