Új hozzászólás Aktív témák
- 

osztraksajt őstag Akkor legyen ipad2. Tudom csak 512 a ram, de a képletet átírva még így is jóval több. Ja és ott még van jópár giaga flash memória is amit az előző képletből kihagytam, a csatlakozók ára pedig centekben mérhetőek, de nem arra akartam kilyukadni hanem a képességek összehasonlítására. Mégis mire használnád? Médialejátszónak? + ház + táp + távvezérlő. Annyiért igazán profi médialejátszót kapsz, pl Dune Smart, Popcorn A210, Popbox V8, xtreamer Prodogy, stb. és mind olcsóbb bruttó kisker áron is mint ez dollárból átszámolva+pár kiegészítő hogy egálban legyenek. NASnak nem jó, kis desktopnak értelmetlen. De várom a valóban hasznos és megvalósítható rentábilis javaslatokat, de ennyiért már netbookot is lehet venni. Az nem játszik le fullHD-t tudom (egy broadcom CristalHD-val már mondjuk igen), de cserébe van ház+billentyűzet+kijelző+hdd+akksi. Mint írom 3x is, fejlesztőeszközként rendben van az ára, de általános felhasználásra drága. 
- 

válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetére"40K egy Arm alaplapért? Kb Ipad1-(kijelző+akksi+ház)." Leszámítva, hogy egymagos A8 helyett kétmagos A9 van benne, 256 MB RAM helyett 1 GB, meg tele van rakva normális csatlakozókkal. "általános felhasználásra drága, arra vannak jóval olcsóbb alternatívák is." Pl? 
- 

Youri veterán Viccesen néz ki az Android a nagy monitoron  Persze ha felfut, tuti lesz valamilyen asztali felület. Én várom. Persze ha felfut, tuti lesz valamilyen asztali felület. Én várom.
- 

#56573440 törölt tag válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetérenem értem hogy mi a gond. nem a nappaliba szánják, és nem is gépnek. fejleszői környezet, fejlesztőknek, akik ebből élnek. azoknak ez teljesen jó árban van gondolom  
- 

csendes addikt válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetéreA Beagleboard olcsóbb [link], de a teljesítménye is kisebb, Cortex A8 processzor van benne. 
- 

CocooN-z őstag válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetére+1, kicsit túlárazott, de ezis azért van mert "ARM-hoz képest mit tud már, micsoda előrelépés"!!! kijelentéssel fognak élni a tervezők/fejlesztől/fanatikusok. 
- 

osztraksajt őstag 40K egy Arm alaplapért? Kb Ipad1-(kijelző+akksi+ház). Szerintem túlárazott. Ennyiért nagyon-nagyon komoly Fusion lapot lehet venni. Igaz a fogyasztása ennek 2 nagyságrenddel alacsonyabb, de teljesítményben nagyságrendi a különbség. Ha fejlesztőeszközként tekintünk rá akkor kb rendben van az ára, viszont általános felhasználásra drága, arra vannak jóval olcsóbb alternatívák is. 
- 

dchard veterán Na az ilyen jellegű híreket hiányoltam. Jöhet még ilyen minél több  Dchard 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze ha felfut, tuti lesz valamilyen asztali felület. Én várom.
 Persze ha felfut, tuti lesz valamilyen asztali felület. Én várom.