- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ezt csak alá tudom támasztani. Annál is inkább, mert nekem is egy Eizo (24-es S-PVA) monitor és egy Pana plazma figyel otthon. Monitornak jobb az LCD, bár még ott is zavar, hogy este (sötétben, amikor TV-zek, vagy netezek), minimális fényerőnél az LCD kontrasztja/színvilága már nagyon gyatra. A plazmán letekerem a fényerőt még háttérvilágítás nélkül is alacsonyra, és bár a fehérek picit kékes beütést kapnak, de minden más kiváló marad. Kontraszt kb. olyan lesz, mint az LCD-n 3/4 fényerőnél, amitől már kifolyik a szemem átlagos nappali fényviszonyok között is.
Szóval szerintem másra jó a kettő. Esti mozizáshoz, alacsony fényerőn az LCD még mindig ratyi, és igen, néztem az új LED-eseket is. A dinamikus kontraszt is a jó esti filmezés ellensége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest