- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ezt csak alá tudom támasztani. Annál is inkább, mert nekem is egy Eizo (24-es S-PVA) monitor és egy Pana plazma figyel otthon. Monitornak jobb az LCD, bár még ott is zavar, hogy este (sötétben, amikor TV-zek, vagy netezek), minimális fényerőnél az LCD kontrasztja/színvilága már nagyon gyatra. A plazmán letekerem a fényerőt még háttérvilágítás nélkül is alacsonyra, és bár a fehérek picit kékes beütést kapnak, de minden más kiváló marad. Kontraszt kb. olyan lesz, mint az LCD-n 3/4 fényerőnél, amitől már kifolyik a szemem átlagos nappali fényviszonyok között is.
Szóval szerintem másra jó a kettő. Esti mozizáshoz, alacsony fényerőn az LCD még mindig ratyi, és igen, néztem az új LED-eseket is. A dinamikus kontraszt is a jó esti filmezés ellensége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Drón topik
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged