Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Igen, valószínűleg az avforums-on is helikopter a tesztelő: "it is safe to say that Panasonic’s TX-P42G20 will almost certainly remain the best HDTV at this price level for some time to come".
Az lcd egyszerűen azért népszerű, mert olcsón gyártható. Nem kell túlmisztifikálni. A mérnökök megfeszülnek, hogy egyre jobb és jobb legyen, aminek van is eredménye, bár ez rengeteg jobbágyvakító extrát is eredményezett (dinamikus kontraszt pl.).
Egyedüli indok ami miatt én pl. el tudnék gondolkozni egy lcd tv-n, az ha számítógép monitoraként akarnám használni (konzollal megy most is a régi g9 plazma és még sincs semmi beégés), de arra meg lehet kapni direkt erre gyártott céleszközt (szerk: mondjuk ez is lcd, de legalább elfér az asztalon
)...
A nagy felbontású anyagok részletvesztését meg nem értem. 30 centiről nézve egy 50"-es plazmát és egy hasonló méretű lcd-t tényleg észrevenni valami, de két méterről már semmit. A színeket sem igazán értem (a fehér maszatosságát leszámítva), sajnos a legtöbb (gyak szinte mind) lcd erősen "optimalizált" színhelyességileg, bekalibrálva már mindjárt más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged